Bijuterii, o cină romantică sau... Grey, în topul dorinţelor prahovencelor de Valentine’s Day

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preferinţele prahovencelor pentru sărbătoarea de Valentine’ Day sunt clare. Majoritatea femeilor îşi doresc bijuterii, o cină romantică sau un weekend la munte, în care ingredientele principale sunt sauna, trandafirii şi şampania, trenduri confirmate de psihologi. Ca o preferinţă mai puţin obişnuită, unele îşi doresc să petreacă sărbătoarea alături de… Grey, personajul principal al unei cărţi care a devenit fenomen mondial.

Fiind vorba de o sărbătoare a iubirii, aşteptările femeilor de Ziua Îndrăgostiţilor sunt unele în directă legătură cu romantismul şi feminitatea, aşa cum sunt cultivate în ultimii ani de filme şi produsele media. Nu surprinde, astfel, că în topul darurilor pe care şi le-ar dori prahovencele de Valentine’s Day se află cinele şi sejururile romantice, dorinţe la care s-au pliat prompt, în ultimii ani, şi hotelierii de pe Valea Prahovei sau administratorii restaurantelor din Ploieşti şi din judeţ.

În aceeaşi categorie intră şi bijuteriile, parfumurile şi lenjeria intimă. “Evident, dorinţele femeilor sunt diferite, în funcţie de personalitatea şi preocupările fiecăreia, însă, având în vedere specificul acestei sărbători importate, am observat că preferinţele se îndreaptă către bijuterii, articole de lenjerie intimă, o cină romantică de bun gust, cu lumânări, şampanie şi muzică în surdină. Doamnele şi-ar dori şi vouchere pentru o şedinţă de masaj corporal sau facial sau un weekend romantic, la munte sau în străinătate, pachet care să cuprindă o cameră decorată cu petale de trandafiri, şampanie, dar servicii precum saună şi masaj”, ne-a spus o femeie psiholog din Prahova.

Personal, nu cred în această sărbătoare importată a iubirii, dar, sub presiunea majorităţii, o accept, cu jumătate de inimă. Cred că o bijuterie mică, precum o pereche de cercei, sau o cină în doi ar fi un mod interesant de a petrece Valentine’ Day”, ne-a mai spus psihologul.

Între bijuterii şi… Grey

Preferinţele prahovencelor se încadrează în trendul observat de psihologi. “În anii trecuţi am primit de la soţul meu flori şi bomboane. Anul acesta aş dori să primesc o bijuterie sau o geantă”, ne-a dezvăluit o ploieşteancă dorinţa care ar vrea să i se împlinească de Ziua Îndrăgostiţilor.

Abia aştept să vină Ziua Îndrăgostiţilor. Omul pe care îl iubesc mi-a promis un sejur la munte, pe Valea Prahovei, aşa că nu mai este chiar o surpriză cadoul pe care mi l-a pregătit. Eu i-am luat o colecţie de cărţi pe care şi-o dorea de mult timp. În alţi ani, ne-am oferit cadouri simbolice, flori, felicitări, căni cu diverse mesaje”, ne-a spus şi o tânără îndrăgostită din Ploieşti.

Îmi doresc un parfum anume, soţul meu îl ştie foarte bine şi Valentine’s Day ar fi o ocazie perfectă pentru a-l primi. Nu cred foarte mult în sărbătoarea aceasta, dar este foarte frumos să facem când în când gesturi ieşite din comun pentru cel drag. De la fetiţa mea am primit o pereche de cercei. Sub impactul ştirilor de la televizor s-a simţit datoare să îşi arate dragostea pentru cea mai iubită fiinţă din viaţa ei, după cum mi-a spus. M-a emoţionat”, ne-a spus şi o mămică din Prahova.

O dorinţă mai specială este a Ioanei Călin, o tânără din Ploieşti. “De Valentine’s Day mi-aş dori un bărbat precum Grey, din romanul “Cincizeci de umbre ale lui Grey”. Dacă mi s-ar îndeplini această dorinţă, orice cadou visat vreodată într-o Zi a Îndrăgostiţilor va deveni realitate”. Ploieşteanca se referă la personajul principal al unui roman care a declanşat o adevărată isterie mondială şi a cărui ecranizare va avea premiera în weekend-ul de Valentine's Day.

Preferinţele femeilor sunt confirmate şi de vânzările din ultimele zile. Bomboanele, lenjeria intimă, bijuteriile, florile s-au vândut în cantităţi impresionante. De asemenea, foarte mulţi turişti şi-au făcut rezervări pentru weekend pe Valea Prahovei la hoteluri şi pensiuni care au în ofertă pachete speciale de Valentine’s Day.

Vă mai recomandăm

Inimioarele lui Cupidon, la vânătoare de selfie-uri cu îndrăgostiţii din Ploieşti

Decoruri romantice, meniuri afrodisiace şi servicii speciale, în pachetele de Valentine’s Day de pe Valea Prahovei

Din 13 februarie 2015, fenomenul mondial Cincizeci de umbre ale lui Grey prinde viaţă!

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite