Bărbat din Comarnic, arestat preventiv pentru că și-a bătut pe stradă fosta iubită

0
Publicat:

Florian Andrei Barbu, un bărbat în vârstă de 32 de ani din Comarnic, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, printr-o decizie a Judecătoriei Sinaia, fiind acuzat de loviri sau alte violenţe și  tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Agresorul și-a lovit fosta iubită în zona feței, pe stradă FOTO Arhivă
Agresorul și-a lovit fosta iubită în zona feței, pe stradă FOTO Arhivă

Individul a fost reclamat la poliție de fosta sa parteneră, care l-a acuzat că a agresat-o în repetate rânduri, inclusiv pe stradă, în văzul lumii.

„La data de 5 septembrie a.c., în jurul orei 17:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Comarnic au fost sesizați prin plângere de către o tânără în vârstă de 25 de ani, din oraș, despre faptul că în urmă cu câteva ore ar fi fost amenințată de fostul concubin. În fapt, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 12:00, în timp ce se deplasa cu un taxi pe o stradă din oraș, fostul concubin al femeii, un bărbat în vârstă de 32 de ani, ar fi amenințat-o cu acte de violență”, se arată într-un comunicart al Poliției Prahova.

Polițiștii au stabilit că bărbatul și-ar fi agresat fosta iubită, „lovind-o în zona feței și în zona membrelor superioare, spărgându-i totodată telefonul mobil”, arată sura citată.

Agresorul din Comarnic a fost reținut luni pentru 24 de ore, pentru ca în cursul zilei de marți, 6 septembrie, Judecătoria Sinaia să dispună arestarea preventivă a bărbatului.

Cercetările sunt continuate de polițiști, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite