Bărbat din Câmpina, reţinut pentru cămătărie. Îşi şantaja victimele cu pretinse relaţii sexuale sau că le va face rău copiilor acestora

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul riscă arestul pentru cămătărie şi şantaj. FOTO arhivă Adevărul
Bărbatul riscă arestul pentru cămătărie şi şantaj. FOTO arhivă Adevărul

Un bărbat din Câmpina a fost reţinut pentru şantaj şi cămătărie. Una dintre victime, o femeie, a fost şantajată să-i dea mai mulţi bani altfel îi va spune soţului că au întreţinut relaţii sexuale sau că îi va face rău copilului

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din Câmpina au efectuat şi o percheziţie la domiciliul bărbatului de 51 ani, din oraş, iar în locuinţa acestuia au fost găsite mai multe documente, din care reiese fără echivoc desfăşurarea acestuia a activităţii de cămătărie.

Una dintre victimele sale a trecut printr-un adevărat coşmar. Pe 8 februarie, femeia, din Telega, a luat împrumut suma de 150 euro, încheind cu acesta un contract de mână în care se stipula că ar fi luat suma de 300 euro, sumă pe care se obliga să o restituie în două tranşe, prima pe 15 februarie, iar următoarea pe 15 martie.

În data de 16 februarie, întrucât întârziase cu o zi, femeia a fost nevoită să plătescă 200 euro şi 100 lei, în caz contrar bărbatul ameninţând-o că îi va spune soţului ei că a întreţinut cu el raporturi sexuale.

La câteva zile, reclamanta a mai împrumutat suma de 900 lei de la acesta, bani pe care trebuia să îi restituie într-o săptămână. Deoarece nu a putut achita, bărbatul i-a cerut acesteia suma de 3500 lei. În momentul în care reclamanta i-a spus acestuia că nu are de unde să strângă atâţia bani, bărbatul a recurs la ameninţări telefonice. A înspăimântat femeia că îi va spune soţului că au întreţinut raporturi sexual şi că îi va aştepta copii la şcoală.

Până acum au fost depistate 10 persoane care au împrumutat diferite sume de bani variind între 200 lei şi 4600 euro .

Împotriva bărbatului s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore urmând să se propună arestarea acestuia pentru săvârşirea infracţiunilor de şantaj şi cămătărie.

Mai puteţi citi

Doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru agresiunea asupra unor jurnalişti din Ploieşti

Comemorare. Bunica elevei din Ploieşti, găsită moartă într-o pădure din Sinaia, a scris un mesaj emoţionant pe Facebook

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite