Comemorare. Bunica elevei din Ploieşti, găsită moartă într-o pădure din Sinaia, a scris un mesaj emoţionant pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandra Rizea. FOTO Facebook
Alexandra Rizea. FOTO Facebook

Aşa cum au folosit contul de Facebook al Alexandrei pentru a o căuta, iar apoi pentru a anunţa vestea cumplită a morţii acesteia, familia elevei continuă să comunice cu prietenii fetei prin reţeaua de socializare. Bunica Alexandrei, care o iubea enorm, a postat, vineri, un mesaj emoţionant

La o săptămână după tragedia care a copleşit sute de oameni din Ploieşti, de la familia Alexandrei până la colegi, prieteni sau simpli cunoscuţi ai elevei de la „Victor Slăvescu“, părinţii acesteia folosesc în continuare contul de la Facebook al fetei.

Într-un mod ciudat, reţeaua de socializare a devenit, în cazul Alexandrei, un spaţiu al veştilor tragice, al emoţiilor profunde ale părinţilor, dar şi al unei mobilizări fără precedent a prietenilor care vorbesc în continuare despre Alexandra, aşa cum au cunoscut-o, cu zâmbetul pe buze, veselă şi optimistă.

Vineri, bunica bolnavă a fetei, care o iubea enorm pe Alexandra, a postat câteva cuvinte despre suferinţa prin care a trecut în ultima săptămână, dar a adresat şi un mesaj prietenilor, îndemnându-i să se gândească, atunci când sunt trişti, la Alexandra şi la ceea i s-a întâmplat din cauza unei iubiri neîmpărtăşite.

A trecut o săptămână de când Alexandra, prietena voastră, a plecat în veşnicie într -o zi însorită de primăvară şi ne-a îndoliat viaţa pentru totdeauna. Din cauza unei suferinţe lăuntrice, nu i-au trebuit decât câteva secunde să deschidă răni profunde în inima noastră, care poate nu se vor vindeca niciodată. Viaţa ei a fost scurtă, ca un fulger care taie pe cerul posomorât un zig-zag de lumină şi se stinge, sporind parcă şi mai mult întunericul nopţii... Este printe stele. Dar... e cu voi! Când întristarea şi deznădejdea pun stăpânire pe sufletele voastre, amintiţi-vă de Alexandra, şi repetaţi mereu că viaţa este cel mai de preţ dar lăsat de bunul Dumnezeu. (...)Te iubesc, nepoata mea dragă! Bunica“.

Pe 14 aprilie, Alexandra Rizea, elevă la Liceul „Victor Slăvescu“ din Ploieşti a dispărut de acasă, nu înainte de a posta un mesaj îngrijorător pe Facebook care îi dezvăluia intenţiile. În acea seară, a postat şi o fotografie, realizată la Sinaia, unde prietenul său, de care se despărţise de curând, fusese într-o excursie. Până miercuri, 17 aprilie, nu a mai ştiut nimeni nimic despre ea. A fost găsită de Poliţie în pădure, în ceea ce a părut o tentativă de sinucidere prin spânzurare. Autopsia a demonstrat ulterior că principala cauză a morţii a fost, în realitate, hipotermia. Alexandra Rizea avea 19 ani. A fost înmormântată, sâmbăta trecută, cu o ceremonie emoţionantă, la care au luat parte sute de oameni.

Pe aceeaşi temă

Elevă din Ploieşti, găsită moartă într-o pădure din Sinaia

Mesaj dramatic, pe Facebook, al părinţilor elevei care s-a sinucis la Sinaia. O postare misterioasă a fetei îi dezvăluie intenţiile

Concluzii teribile ale necropsiei în cazul elevei moarte la Sinaia: fata a murit de hipotermie
 

Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite