Accidentul, cauza morţii antrenorului de arte marţiale Octavian Feraru din Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Octavian Feraru a fost înmormântat joi, la Ploieşti. FOTO Facebook
Octavian Feraru a fost înmormântat joi, la Ploieşti. FOTO Facebook

Medicii legişti au ajuns la concluzia că moartea antrenorului de arte marţiale Octavian Feraru, care a a stat o lună în comă, a fost cauzată de un accident cu bicicleta

Rezultatele necropisiei au arătat că Octavian Dumitru Feraru băuse în ziua în care a fost găsit cu răni puternice la cap pe o stradă din Ploieşti. Acesta avea o alcoolemie de peste 1 la mie şi a căzut de pe bicicletă.

Rudele susţin, însă, că bărbatul ar fi fost victima unei agresiuni, şi nu sunt de acord cu soluţia dată de anchetatori, informează ploiestiri.ro.

Fostul jandarm, antrenor de arte marţiale, avea 40 de ani. A fost găsit inconştient pe stradă, în urmă cu mai bine de o lună.

Încă de la început, politiştii au spus că bărbatul a căzut de pe bicicletă şi probabil s-a lovit şi cu capul de un stâlp, variantă negată de familie care şi-a îndreptat suspiciunile către nişte bătăuşi care au confundat ţinta.

După zile întregi în care a stat în comă, sportivul a murit în noaptea de duminică spre luni, iar joi, rudele l-au condus pe ultimul drum.

Fostul jandarm era tatăl unei fetiţe de 9 ani.

Mai puteţi citi

Antrenor de arte marţiale, mort în condiţii suspecte la Ploieşti

O persoană a fost prinsă sub un mal de pământ, la Bucov, în Prahova

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite