Antrenor de arte marţiale, mort în condiţii suspecte la Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Octavian Feraru a murit din cauza rănilor provocate de un presupus accident de bicicletă. FOTO Facebook
Octavian Feraru a murit din cauza rănilor provocate de un presupus accident de bicicletă. FOTO Facebook

Octavian Dumitru Feraru, un antrenor de arte marţiale din Ploieşti, a murit la spital după mai bine de o lună în care a stat în comă în urma unui accident. Rudele bărbatului vorbesc despre un omor la comandă

Fost jandarm, Octavian Dumitru Feraru practica artele marţiale şi antrena copiii din Ploieşti. Un munte de om, a murit, la numai 40 de ani, după o lună în care a stat în comă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti.

Victimă a unui aparent accident de bicicletă, rudele sale susţin că a fost omorât la comandă, scrie maxmedia.ro.

În data de 20 iulie, Octavian Feraru a fost găsit grav rănit, plin de sânge şi inconştient, pe strada Vintileanca din Ploieşti.

A fost transportat la Spitalul Judeţean unde medicii i-au descoperit multiple fracturi în zona capului. Duminică seară, bărbatul a murit din cauza unui infarct.

Familia victimei a cerut politiştilor să nu trateze acest caz ca un simplu accident pentru că rănile pe care le avea nu puteau fi provocate de o simplă căzătura cu bicicleta.

Suspiciunile rudelor se îndreaptă către un om al bisericii, un dascăl, care ar fi avut un incident în trafic cu un biciclist. Pentru a se răzbuna, dascălul ar fi tocmit mai multi bătăuşi care au confundat ţinta, iar Octavian Feraru a căzut în mana agresorilor nevinovat, mai scrie sursa citată.

Poliţiştii din Ploieşti au deschis o anchetă în acest caz. Octavian Feraru era tatăl unei fetiţe de 9 ani.

Vă mai recomandăm

Directoarea Centrului de Recuperare Neuropsihiatrică de la Urlaţi a făcut plângere penală pe numele tuturor asistenţilor

UPDATE Accident cu trei maşini, în Bariera Bucureşti din Ploieşti. Un rănit, scos cu echipamentele de descarcerare

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite