Accident pe DN 1, în Prahova. Două maşini în care se aflau nouă persoane s-au ciocnit

0
Publicat:

Un accident rutier s-a produs, miercuri, 28 februarie 2024, pe DN 1, în judeţul Prahova. Două mașini în care se aflau 9 persoane s-au ciocnit, iar una dintre ele a rămas blocată.

Accident pe DN 1, în Prahova. FOTO IPJ Dâmbovița
Accident pe DN 1, în Prahova. FOTO IPJ Dâmbovița

Accident rutier în comuna Păulești, pe DN 1, sens giratoriu. În evenimentul rutier sunt implicate două autoturisme şi cei 9 ocupanţi ai acestora. O persoană, în stare de conştienţă, se afla blocată în autoturism fiind extrasă de către pompieri”, a transmis, miercuri, ISU Prahova.

Sursa citată a rpecizat că traficul este îngreunat.

La faţa locului intervin pompierii militari cu mai multe echipaje, dar şi poliţiştii care încearcă să stabilească dinamica accidentului.

Patru persoane, rănite într-un teribil accident pe DN 1 

Patru persoane au fost rănite, la începutul acestei luni, într-un teribil accident rutier care s-a produs pe DN 1B, în comuna prahoveană Valea Călugărească, una dintre victime fiind în stare gravă.

În eveniment au fost implicate trei autoturisme, două persoane rămânând prinse între fiare în urma impactului, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, relatează Agerpres.

Acestea au fost scoase de către pompieri, una dintre ele intrând în stop cardio-respirator, astfel că i se aplică manevre de resuscitare. Celelalte trei persoane rănite au fost duse la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

La data de 2 februarie, în jurul orei 19,45, un tânăr de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 1B, pe direcţia de deplasare Buzău către Ploieşti, la km 17+900, în localitatea Valea Călugărească, la un moment dat ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare, pătrunzând pe sensul opus, unde ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 65 de ani, precum şi cu un altul, condus tot de un bărbat, de 55 ani", transmite Poliţia Prahova. Traficul rutier este restricţionat pe sensul de deplasare Ploieşti către Buzău. 

Un accident grav  a avut loc și în județul Galați. Două persoane au murit, după ce un autoturism și un autocamion au luat foc în urma unui accident produs marți, 30 ianuarie 2024, pe DN24, în localitatea Berheci.

Potrivit polițiștilor, un autoturism care se deplasa din direcția Tecuci spre Bârlad, a pierdut controlul direcției de mers, a acroșat un parapet și apoi a intrat pe contrasens, intrând în coliziune cu un autocamion, care se deplasa din sens opus.

 

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite