Accident grav în Prahova: un mort și trei răniți. Traficul este blocat pe DN72

0
Publicat:

Un om a murit, iar alți trei au fost răniți în urma unui accident rutier ce a avut loc vineri dimneață, pe DN72, în comuna Ariceştii Rahtivani, din Prahova. Traficul în zonă este blocat.

Accident grav pe DN72 - Sursă Captura foto
Accident grav pe DN72 - Sursă Captura foto

Un ansamblu de vehicule și o autoutilitară au fost implicate în eveniment, conform autorităților, iar două dintre victime au rămas încarcerate, în urma impactului, fiind scoase dintre fiare de către echipajele de pompieri.

 Şoferul autoutilitarei, un bărbat de 69 de ani, a decedat, iar un pasager al acestuia, un tânăr de 24 de ani, a fost preluat în stare de inconştienţă de către un elicopter SMURD, scrie Agerpres.

O altă pasageră a autoutilitarei a fost asistată de către echipajele medicale, fiind apoi transportată la UPU Ploieşti, iar un pasager din acelaşi autovehicul care a suferit leziuni minore, a primit îngrijiri medicale la faţa locului, arată ISU Prahova. 

"Din cercetări s-a stabilit faptul că ansamblul de vehicule a fost condus de un bărbat în vârstă de 28 de ani, iar celălalt autovehicul de un bărbat în vârstă de 69 de ani. (...) Conducătorul auto al ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. La acest moment se efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier", transmite Poliţia Prahova.  

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite