Accident mortal cu trei victime. Copil de un an, ținut în brațe de pasagerul din față

0
Publicat:

Joi seară, pe un drum din satul Crasnaleuca, județul Botoșani trei persoane și-au pierdut viața, inclusiv un copil de un an, în urma unui accident rutier. Mașina în care se aflau s-a răsturnat într-un șanț. Singurul care a supraviețuit accidentului a fost un copil de 10 ani.

A fost nevoie de intervenția echipajelor pentru descarcereare FOTO ISU Botoșani
A fost nevoie de intervenția echipajelor pentru descarcereare FOTO ISU Botoșani

O nouă tragedie a avut loc în județul Botoșani. De această dată este vorba despre un accident rutier foarte grav, în urma căruia au murit trei persoane, inclusiv un copil de un an. Incidentul a avut loc joi seară, 31 august 2023, pe un drum din satul Crasnaleuca, comuna Coțușca, aproape de granița României cu Republica Moldova, pe malurile Prutului.

În jurul orei 21.00, membrii unei familii din Crasnaleuca, un bărbat de 46 de ani, un altul de 35 de ani, dar și doi copii de 10 și respectiv un an, se întorceau acasă cu un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Germania. Cel care conducea era bărbatul de 46 de ani. 

Copil mutilat între fiare contorsionate

La un moment dat, în apropierea unei curbe ușoare, șoferul mașinii a pierdut controlul volanului, probabil și pe fondul vitezei mari, a acroșat un cap de podeț și a intrat cu mașina direct în șanțul de la marginea drumului. Este vorba despre un canal, betonat, de scurgere a apelor pluviale, foarte adânc. Impactul cu podețul, dar și, ulterior, cu marginile de beton al șanțului, a fost devastator. Cel puțin pentru cei care se aflau pe locurile din față.

Extrem de grav este faptul că bărbatul de 35 de ani, aflat pe locul din dreapta față, ținea în brațe copilul de un an.

Un sătean care a văzut mașina răsturnată a sunat la 112. Mai multe ambulanțe, dar și echipaje SMURD și de pompieri au ajuns la fața locului.

În mod miraculos, copilul de 10 ani, aflat pe bancheta din spate, a supraviețuit accidentului și a fost scos în siguranță din mașină.

Celelelte trei persoane au murit pe loc. Inclusiv, copilul de un an. Conform mărturiei unui salvator, pentru monitorulbt.ro, copilul de un an era efectiv mutilat, dezmembrat complet. 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite