Accident grav în Prahova. Un copil de 14 ani, inconştient. Un elicopter SMURD intervine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un copil în vârstă de 14 ani şi o tânără de 27 de ani au fost grav răniţi într-un accident petrecut miercuri pe DN1B, în judeţul Prahova. Băiatul este în stare critică, iar femeia are un traumatism la cap. Un eicopter SMURD a fost solicitat la faţa locului pentru a prelua răniţii

UPDATE: Copilul a fost intubat şi va fi preluat de elicopter, femeia cel mai probabil va pleca cu o ambulanta Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova la Spitalul de Urgenţă Ploieşti

Accidentul s-a petrecut miercuri după-amiază, pe DN1 B, pe raza comunei Loloiasca din judeţul Prahova.

Potrivit  Biroului de Presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, în accident au fost implicate un autoturism şi o autobasculantă încărcată cu bitum.

În urma impactului dintre cele două maşini, un băiat în vârstă de 14 ani a fost cel mai grav rănit. Pompierii salvatori l-au găsit încarcerat şi inconştient. Cea de-a doua victimă, femeia de 27 de ani, a suferit un traumatism la cap şi o fractură la picior, a precizat sursa citată.

Elicopterul SMURD a aterizat deja la locul accidentului, iar victimele sunt evaluate acum de medici. Cel mai probabil vor fi transportaţi la un spital din Bucureşti, dacă starea de sănătate va permite acest lucru.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite