A fost identificată a opta victimă a incendiului de la Ferma Dacilor, un copil de 11 ani

0
Publicat:

Vineri au fost identificate ultimele fragmente osoase de la Ferma Dacilor aduse la Bucureşti, potrivit Observator. Cea de-a opta victimă a incendiului de la Ferma Dacilor este un copil de 11 ani.

Opt oameni au murit în incendiul de la Ferma Dacilor. FOTO ISU Prahova
Opt oameni au murit în incendiul de la Ferma Dacilor. FOTO ISU Prahova

Petru Ene, un băiat de 11 ani, ultima victimă identificată - pentru care se aşteapta ca expertiza genetică să confirme dacă fragmentele osoase găsite îi aparțin - a murit alături de fratele lui de 16 ani şi de tatăl lor.

Petru Ene este fiul bodyguardului lui Cornel Dinicu, potrivit realitatea.net.

Ene Petru, Ene Luca, Dinicu Victor (toţi trei minori), Lucian Ene, Gavrilă Anca, Marinescu Adrian, Băiceanu Vlad, Andrei Niţescu, sunt cele  opt victime ale  tragediei de la Ferma Dacilor.

„Sunt interesat să elucidez acest mister”

Amintim că patronul Fermei Dacilor, Cornel Dinicu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar ceilalți doi administratori din documentele pensiunii de la Tohani sunt în arest la domiciliu.

„Este plata în avans și o pedeapsă în avans pentru multe vieți și sunt interesat să elucidez acest mister atâta timp cât știu că am depus toate diligențele în așa fel încât să asigur orice condiție de securitate chiar în plus față de cele cerute de ISU”, a spus el, potrivit antena3.ro.

Cornel Dinicu a mai spus că trăiește o dramă fără margini, după ce l-a păierdut pe fiul său în incendiu.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite