VIDEO FOTO Accident pe DN 73: Patru persoane au fost rănite, printre care şi un gardian de la Penitenciarul Colibaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Două dintre cele patru victime au fost transportate la spital                  Foto: Laurenţiu Ionescu
Două dintre cele patru victime au fost transportate la spital                  Foto: Laurenţiu Ionescu

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut, sâmbătă după-amiază, din cauza unui şofer care nu a acordat prioritate. Patru persoane au fost rănite, printre care şi un angajat de la Penitenciarul Colibaşi.

Accidentul a avut loc pe DN 73, Piteşti-Câmpulung, la intersecţia cu oraşul Mioveni. Şoferul unui autoturism BMW,  venea dinspre Mioveni şi a intrat în intersecţie, fără să acorde prioritate. În acel moment, şoferiţa unei Dacii Super Nova a intrat în plin în bolid. Un participant la trafic a văzut toată scena şi a sunat la 112. La faţa locului au sosit două echipaje SMURD, unul de la Descarcerare şi poliţişti de la Serviciul Rutier, dar şi criminalişti pentru a face măsurători şi a stabili cu exactitate cum s-a produs accidental. Cert este că, în loc să fie îngrijorat de starea de sănătate a celor patru victime, şoferul vinovat de producerea accidentului s-a luat la ceartă cu una dintre victime, tatăl şoferiţei, anagajat al Penitenciarului Colibaşi. Gardianul era în timpul liber şi  se afla în maşină cu soţia şi cu fiica acestuia, care conducea, şi se îndreptau spre Câmpulung. ”Nu am văzut maşina. Ce vrei, asta e!”, a spus şoferul vinovat, iar replica gardianului a venit imediat: ”Eşti şi tare în gură…Nu m-ai văzut, auzi. Păi eram în bicicletă?!”. Pentru a calma spiritele, poliţiştii au continuat cercetările la faţa locului, şoferul BMW fiind nevoit să dea declaraţii despre cum s-a petrecut accidental.

În urma accidentului, patru persoane au fost rănite, trei din Super Nova şi una din BMW. Două dintre ele au fost transportate la Spitalul Judeţean din Piteşti, având multiple traumatisme, iar celelalte două au primit îngrijiri medicale la faţa locului. Din cauza evenimentului rutier, traficul a fost îmgreunat, în zonă, aproximativ o oră. Poliţiştii au deschis o anchetă şi au întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporal din culpă pe numele şoferului grăbit, care nu a acordat prioritate în intersecţie.

                     

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite