UPDATE Cannabis, ecstasy, bani şi arme, găsite la locuinţele percheziţionate în Argeş. Nouă persoane, inclusiv minori, sunt la audieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, împreună cu  procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. - S.T. Piteşti, au efectuat joi 13 percheziţii în municipiul Câmpulung, pentru destructurarea a două grupări infracţionale specializate în trafic de droguri de risc.

UPDATE ora 15.30:  În urma celor 13 percheziţii din această dimineaţă, au fost indisponibilizate droguri, arme şi bani.

"Astfel, au fost ridicate pentru cercetări: 30 de grame de substanţă vegetală, susceptibilă a fi cannabis, 2 comprimate de ecstasy, seminţe de cannabis, un pistol cu gaz şi cartuşele aferente, deţinute ilegal, mai multe arme albe, precum şi aproximativ 400 de euro, 23.000 de lei, ustensile şi cântare folosite la porţionarea şi prepararea drogurilor, mai multe telefoane mobile şi cartele telefonice", precizează IPJ Argeş.

UPDATE ora 10. 40 : La aceasă oră percheziţiile sunt în desfăşurare.

Ştirea iniţială:

Poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti – Serviciul Antidrog, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. - S.T. Piteşti, cu sprijinul jandarmilor argeşeni, efectuează 13 percheziţii domiciliare, în municipiul Câmpulung, la locuinţele a zece persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe psihoactive.

"Din cercetări s-a stabilit că, în perioada august 2019 şi până în prezent, persoanele bănuite ar fi comercializat droguri de risc şi substanţe psihoactive, pe raza municipiului Câmpulung", precizează IPJ Argeş.

Urmează ca 33 de persoane să fie conduse la sediul poliţiei pentru audieri. 

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

Îţi mai recomandăm să citeşti şi:

Şefa APIA Argeş, acuzată de ANI că şi-a făcut sora consilier superior în cadrul Agenţiei. A fost sesizat Parchetul

 Judeţul Argeş are, în sfârşit, un call center la care argeşenii pot primi sfaturile legate de COVID-19

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite