Un pensionar care a agresat sexual o copilă a primit interdicția de a transporta fete și femei

0
0

Un bărbat de 70 de ani, din Pitești, reținut pentru agresarea sexuală a unei copile luate la ocazie și plasat ulterior sub control judiciar, a primit interdicția de a mai transporta, cu mașina, fete și femei.

Autostopul e o soluție la care multă lume apelează. FOTO arhivă Facebook Poliția Română
Autostopul e o soluție la care multă lume apelează. FOTO arhivă Facebook Poliția Română

Faptele de care este acuzat bărbatul, în vârstă de 70 de ani, s-au petrecut în urmă cu o lună. Pensionarul a luat la ocazie o copilă în vârstă de 15 ani, apoi a început să-i facă avansuri.

Din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 19 august 2022, o minoră de 15 ani, care a plecat cu un autovehicul de ocazie, a fost agresată sexual de către conducătorul autoturismului, identificat ulterior în persoana bărbatului de 70 de ani”, explică Biroul de Presă al IPJ Argeș.

Individul a fost reținut săptămâna aceasta, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță și prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Bărbatul de 70 de ani, reținut de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești în cursul zilei de 22 septembrie, a fost prezentat în fața procurorilor (...) care au dispus cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar”, precizează IPJ Argeș.

De asemenea, prin măsura preventivă, pensionarului acuzat de agresiune sexuală i-au fost impuse, odată cu alte interdicții, și obligația de a nu se apropia și de a nu lua legătura prin nicio modalitate cu persoana vătămată, respectiv de a nu transporta, cu mașina, persoane de sex feminin.

Dramele fetelor violate și ucise la Caracal au început tot la ocazie

Povestea copilei agresate sexual de pensionarul din Pitești care a luat-o cu mașina îi duce pe mulți cu gândul la celebrul dosar al crimelor din Caracal, dosar în care Gheorghe Dincă – individul de 69 de ani acuzat de omor, trafic de persoane, viol și profanare de morminte, după dispariția adolescentelor Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu – a fost condamnat vineri, 23 septembrie, la 30 de ani de închisoare (printr-o decizie care nu este definitivă).

Gheorghe Dincă a fost acuzat că le-a luat cu maşina, la ocazie, pe cele două fete, că le-a sechestrat şi le-a dus în casa lui, unde le-a violat şi apoi le-a ucis.

Piteşti


Ultimele știri
Cele mai citite