Un jandarm aflat în timpul liber a scos din foc un bărbat surprins de o explozie. Cine este eroul VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un jandarm aflat în timpul liber l-a salvat pe bărbatul rănit, duminică, de explozia produsă în camera centralei unei locuinţe din localitatea argeşeană Priboieni.

Flavius a salvat duminică un om
Flavius a salvat duminică un om

Flavius, un jandarm aflat în timpul liber, a devenit erou, după ce a scos din flăcări un bărbat surprins de o explozie, care s-a produs la o casă din comuna Priboieni, județul Argeș.

Acesta se afla împreună cu familia la o spălătorie auto, moment în care a auzit şi a observat o explozie puternică la o casă din apropiere

”Fără să stea pe gânduri, Flavius a mers către locul exploziei şi a reuşit să-l scoată pe proprietarul locuinţei, un bătrân de peste 60 de ani, salvându-i astfel viaţa. Tot colegul nostru, cu mâinile goale, a stins flăcările de pe corpul bărbatului până la sosirea echipajului de prim-ajutor, suferind astfel, şi el, arsuri minore", se arată într-un comunicat transmis de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Argeş.

Explozia şi intervenţia jandarmului au fost surprinse de camerele de supraveghere din incinta spălătoriei auto.

O explozie cauzată de acumularea de gaze s-a produs, duminică, în camera centralei unei locuinţe din localitatea argeşeană Priboieni, un bărbat suferind arsuri.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, a fost vorba despre o explozie urmată de incendiu, flăcările manifestându-se în camera centralei pe o suprafaţă de aproximativ 15 metri pătraţi.

"Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este formarea de amestecuri explozive, ca urmare a manipulării defectuoase a buteliilor de gaz în spaţii închise", au transmis reprezentanţii ISU Argeş. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc incidentul.

"Din primele verificări a rezultat că persoana în cauză, bărbat de 67 de ani, ar fi suferit leziuni ca urmare a unei deflagraţii provocată de manevrarea necorespunzătoare a unei butelii de voiaj, în camera centralei termice din locuinţa acestuia. Bărbatul (...) a suferit arsuri, fiind preluat de un echipaj medical şi transportat la spital", se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş. 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite