Video Un cetățean străin, care avea rezidență în Argeș, mort într-un accident rutier pe DN 7

0
0
Publicat:

Un bărbat, în vârstă de 54 de ani, care conducea un autoturism pe DN 7, a decedat în urma unui accident rutier produs marți, 8 octombrie, după cea intrat în coliziune cu un camion care transporta lemne. Șoferul a rămas încarcerat.

Accident mortal pe DN 7 Foto: Captură video ISU Argeș
Accident mortal pe DN 7 Foto: Captură video ISU Argeș

După impact, autoturismul a fost proiectat în alte două autoturisme parcate în afara carosabilului.

La locul accidentului au intervenit pompierii cu o autospecială de intervenție.

Forțele de intervenție au acționat pentru extragerea, dintre fiarele contorsionate ale vehiculului, a persoanei de sex masculin, în vârstă de aproximativ 60 de ani, care este în stare de inconștiență”, au transmis reprezentanții ISU Argeș.

Bărbatul a fost predat în stare de inconștiență unui echipaj medical prezent la fața locului. În cele din urmă a fost declarat decesul bărbatului, un cetățean străin cu rezidență în Argeș.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni, s-a stabilit că un bărbat de 54 de ani, care conducea un autoturism pe DN 7, la iesirea dintr-o parcare adiacentă, de pe partea dreaptă a drumului, din sensul de deplasare Găești spre Topoloveni, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, posibil pe fondul neasigurării corespunzătoare, a intrat în coliziune cu un autocamion, condus de un bărbat de 45 de ani, din Bogați, care se deplasa pe DN 7, din direcția  Găești spre Topoloveni. După impact, autoturismul a fost proiectat în alte două autoturisme parcate în afara carosabilului”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Argeș.

Celălalt conducător auto, implicat în accident, a fost testat cu aparatul etilotest. S-a constatat că nu a consumat alcool.

În cauză urmează să fie întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite