Video Tragedie pe drumurile din Argeș: Un tânăr de 22 de ani și un adolescent de 15 ani și-au pierdut viața din cauza vitezei

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident grav în Argeș a dus la moartea unui tânăr de 22 de ani și a unui adolescent de 15 ani. Mașina în care se aflau s-a răsturnat pe DJ 702G, după ce șoferul a pierdut controlul volanului.

Accident mortal în Argeș, din cauza vitezei. Mașina a ajuns un morman de fiare - Captură Video
Accident mortal în Argeș, din cauza vitezei. Mașina a ajuns un morman de fiare - Captură Video

Un tânăr de 22 de ani și un adolescent de 15 ani și-au pierdut viața în noaptea de vineri spre sâmbătă, când autoturismul în care se aflau s-a răsturnat pe un drum județean, în apropierea comunei Rătești din județul Argeș.

Șoferul de 22 de ani a pierdut controlul volanului și a intrat cu viteză într-un stâlp și gardul unei case. Mașina, care a ajuns un morman de fiare, s-a răsturnat de mai multe ori. Șoferul și pasagerul au fost găsiți încarcerați în atuomobil. În ciuda eforturilor depuse de medici, amândoi au fost declarați decedați.

Din verificările preliminare, efectuate de poliţiştii Formaţiunii Rutiere Topoloveni, s-a stabilit că un tânăr de 22 de ani, din comuna Răteşti, care conducea un autoturism pe DJ 702G, pe raza localităţii de domiciliu, circulând din direcţia Căteasca spre Crângurile, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un stâlp şi gardul unui imobil, răsturnându-se de mai multe ori", precizează  Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş, conform Agerpres.

Atunci când echipele de salvare au ajuns la fața locului, cele două victime erau prinse în interiorul autoturismului, iar șoferul era deja decedat, conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş.

Colegii noştri au acţionat pentru extragerea celei de-a doua victime dintre fiarele contorsionate ale autoturismului, persoana fiind predată unui echipaj SMURD de prim ajutor calificat, care a început de urgenţă executarea manevrelor de resuscitare. Manevrele au fost preluate de personalul echipajului SMURD de terapie intensivă mobilă, însă, din păcate, victima nu a răspuns pozitiv, fiind declarat decesul", se precizează într-o informare transmisă de ISU Argeş.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, continuând cercetările pentru a determina toate circumstanțele în care s-a produs accidentul rutier.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite