Trei persoane au suferit arsuri după explozia unei instalații pentru producerea uleiului de lavandă

0
Publicat:

Trei persoane au suferit arsuri în urma unei explozii la o instalație de producţie a uleiului de lavandă. Incidentul grav a avut loc marți după-amiază, în județul Argeș, mai multe echipaje fiind mobilizate pentru preluarea răniților.

Trei persoane ar fi fost rănite în explozia instalației FOTO Arhivă Adevărul
Trei persoane ar fi fost rănite în explozia instalației FOTO Arhivă Adevărul

Conform reporter24.ro, explozia s-ar fi produs în localitatea Hărşeşti. De la ISU Argeș au fost trimise la fața locului trei echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD de prim-ajutor calificat și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă, alături de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș.

Autoritățile au fost alertate marți, prin apel la 112,  despre o posibilă explozie la o instalație de producție a uleiului de lavandă.

Explozie la un magazin din Mizil

O explozie neurmată de incendiu s-a produs pe 10 iunie 2023, la un magazin din oraşul Mizil, o femeie suferind arsuri de gradele I şi II pe aproximativ 45% din suprafaţa corporală, informează ISU Prahova. Potrivit sursei citate, victima are în jur de 37 de ani.

„Evenimentul nefericit s-a produs pe fondul unei acumulări de gaze nesesizate de victima care, la deschiderea magazinului, a aprins o candelă”, precizează ISU.

În urma deflagraţiei, femeia a suferit arsuri de gradele I şi II pe aproximativ 45% din suprafaţa corporală.  La locul indicat s-au deplasat un echipaj SMURD şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă. Ulterior, victima a fost preluată de ambulanţa de terapie intensivă mobilă şi transportată la UPU Ploieşti.  

Deflagrație într-un apartament din Capitală

Pe 5 iunie 2023, o explozie s-a produs într-un bloc din Capitală. Deflagraţia nu a fost urmată de incendiu, însă din interior a fost scos un bărbat de 84 de ani, care era prins sub o placă de beton, în stare de inconștiență.  Conform ISU B-IF, victima prezintă arsuri, a fost intubată și transportată la spitalul Bagdasar Arseni. Explozia a avut loc la etajul 2 al unui bloc de pe strada Răcari.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite