Scandal urmat de arest, într-un local din Argeş. Cum a ajuns un bărbat să fie acuzat de „răzbunare pentru ajutorul dat justiţiei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Facebook Poliţia Română
Foto Facebook Poliţia Română

Tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi răzbunarea pentru ajutorul dat justiţiei sunt acuzaţiile sub care un bărbat din Argeş a fost prezentat joi la Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti şi apoi trimis în arest.

Faptele  de care e acuzat bărbatul s-au întâmplat într-un local din comuna argeşeană Poiana Lacului.
 

"Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti au continuat cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi răzbunarea pentru ajutorul dat justiţiei şi au reţinut un bărbat de 43 de ani, din Poiana Lacului", precizează IPJ Argeş.

A agresat un angajat al localului pentru că a sesizat autorităţile

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 5 spre 6 august, în timp ce se afla în local, pe fondul consumului de alcool, bărbatul, împreună cu fiul său de 18 ani, ar fi agresat fizic un bărbat de 22 de ani, din aceeaşi localitate.

"Ulterior, bărbatul ar fi agresat un alt bărbat de 36 de ani, care a încercat să apere victima de atacul violent. De asemenea, bărbatul ar fi  ameninţat, în repetate rânduri, cu acte de violenţă, un angajat al localului, pentru faptul că a sesizat autorităţile", mai precizează IPJ Argeş.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă. 

Joi (12 august) a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

"Bărbatul a fost prezentat, de către procurori, în faţa instanţei, care a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile", mai precizează IPJ Argeş.

Vă recomandăm să citiţi şi:

 Un bărbat cu probleme psihice, pus pe distrugeri, a băgat în sperieţi mai multe femei, în centrul Piteştiului

 

Femeie de 76 de ani, accidentată mortal de un motociclist în vârstă de 21 de ani, într-o comună din Argeş

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite