UPDATE: Bătrână ucisă de o motocicletă neînmatriculată, condusă de un tânăr care n-avea permis pentru respectiva categorie

0
0
Foto arhivă Adevărul
Foto arhivă Adevărul

Un tragic accident rutier a avut loc vineri, în comuna argeşeană Dragoslavele. O femeie din localitate, în vârstă de 76 de ani, a fost izbită de o motocicletă şi a murit.

UPDATE: Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că un tânăr de 21 de ani, din Rucăr, care conducea o motocicletă pe un drum comunal din localitatea Dragoslavele, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a accidentat mortal o femeie de 76 de ani, din Dragoslavele.

"Conducătorul motocicletei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

Totodată, din verificări, s-a stabilit că acesta nu posedă categoria de permis de conducere necesară pentru motocicleta pe care o conducea, precum şi că aceasta nu era înmatriculată sau înregistrată.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192, 334 şi 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a petrecut şi luarea măsurilor legale care se impun", precizează IPJ Argeş.

Ştirea iniţială:

Un accident cu un motociclist şi un pieton (femeie), în stare de inconştienţă, a fost sesizat vineri, în jurul orei 11.30, la 112. 
 

"Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Rucăr sunt la faţa locului pentru primele măsuri", anunţa, cu puţin timp în urmă, IPJ Argeş.

 Victima, o bătrână din localitate, a murit în urma impactului.

"Din păcate, a fost declarat decesul femeii, de 76 de ani, din Dragoslavele. Conducătorul motocicletei, un tânăr de 21 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool", mai precizează IPJ Argeş.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung desfăşoară cercetări.

Cum a ajuns victima să fie izbită de motocicetă se va concluziona la finalul anchetei.

Piteşti


Ultimele știri
Cele mai citite