Şase elevi de la un liceu din Argeş, prinşi bând ţuică în timpul orelor. Unul dintre ei a ajuns în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Toţi cei şase sunt elevi la Colegiul Tehnic Câmpulung Muscel FOTO: Colegiul Tehnic Câmpulung Muscel
Toţi cei şase sunt elevi la Colegiul Tehnic Câmpulung Muscel FOTO: Colegiul Tehnic Câmpulung Muscel

Şase elevi, toţi cu vârsta de 15 ani, au fost depistaţi miercuri, 12 ianuarie, bând ţuică în timpul orelor la Colegiul Tehnic din Câmpulung Muscel. Un elev a sunat la 112 când unuia dintre cei şase colegi i s-a făcut rău după consumul excesiv de tărie. La faţa locului au sosit Ambulanţa şi un echipaj de poliţie.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung Muscel au fost sesizaţi miercuri, 12 ianuarie a.c., în jurul orei 10.00, prin 112, cu privire la faptul că unui elev din cadrul Colegiului Tehnic Câmpulung Câmpulung i s-a făcut rău, pentru că a consumat alcool, alături de alţi colegi. 

Cei şase elevi, toţi elevi în clasa a IX-a, băuseră ţuică din bidonul cu care unul dintre ei venise la şcoală. 

Elevul căruia i s-a făcut rău este în afara oricărui pericol şi va fi externat de la Spitalul Municipal Câmpulung Muscel în cursul zilei de joi, 13 ianuarie.

Cei şase elevi riscă amenzi între 50 şi 250 de lei pentru consumul de alcool în locuri publice. A fost demarată o anchetă, iar în următoarele zile vor fi stabilite măsurile ce vor fi luate.

Deoarece erau semnale că în respectivul liceu se consumă băuturi alcoolice, poliţiştii au făcut mai multe verificări pe parcursul anului trecut, fără să descopere însă vreun caz.

Vă mai recomandăm şi: 

Tânăr traficant de droguri dat de tatăl său pe mâna poliţiştilor, student din închisoare la Facultatea de Psihologie 

Un şofer cu o alcoolemie uriaşă a oprit maşina pe cel mai aglomerat bulevard al Sucevei, la o oră de vârf, ca să tragă un pui de somn

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite