Rover Cârstea:”Victoria a fost pe deplin meritată”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Argeş a învins pe ACU Arad în etapa a 24-a, din Liga a II-a, seria a II-a. Golul “alb-violeţilor” a picat în minutul 90 şi a fost reuşit de Rover Cârstea.


Atmosferă de vacanţă în tribunele Stadionului “Nicolae Dobrin”, unde maxim 200 de spectatori au asistat la meci. Partida a început greu pentru elevii lui Eftimie, mai ales după schimbările din primul 11. Bolboaşă scos din lot pe motivul indisciplinei, Boboacă şi Voicu lăsaţi în tribune, Cârstoiu rămâne pe banca de rezerve, iar Cotigă este suspendat din cauza cumului de cartonaşe galbene. Cu toate acestea, nou intraţi Fundulea, Zaharia, Negoiţă, Ivănică şi Marian Vintilă promiteau un meci mare. Suporterii piteşteni au tresărit cu repetiţie după şutul lui Rover Cârstea (5), iar mai apoi după cel al lui Marius Ion (7), ambele pe lângă poarta apărată de arădeanul Vlad Paul. Până la finalul primei părţi, mingea a părut că aleargă parcă prea repede pentru ambele echipe, atât FC Argeş, cât şi ACU mulţumindu-se să paseze undeva departe de buturile adverse.
Rover Cârstea, atacantul cu golurile de “aur”
Repriza secundă a părut dintr-un alt meci, lupta dându-se aspru, pe contre, cu jucătorii şcrâşnind din dinţi. Zeno Bundea trimite un “trasor” din afara careului (51), Fundulea dă dovadă de nesiguranţă, iar mingea se încăpăţânează să întâlnească bara. “Alb-violeţii” răspund imediat, prin lovitura de cap a lui Rover Cârstea (63) ce ocoleşte de puţin poarta arădeană, dar şi prin ratarea de zile mari a lui Deliu (83), care iroseşte  centrarea venită de la Rover Cârstea. Când se părea că meciul se îndreaptă spre un scor alb, în minutul 90, atacantul “alb-violeţilor”, Rover Cârstea îşi aminteşte de reuşita prin care a adus cele trei puncte în meciul cu ALRO, dar şi de cea de la Sibiu, prin care smulgea un punct şi reuşeşte cu un cap precis să îl învingă pe Vlad Paul, contribuind din nou decisiv la cele trei puncte obţinute de echipa sa. Atacantul lui FC Argeş spune că victoria cu ACU  a fost pe deplin meritată. “Am avut un meci dificil. Noi ne doream victoria pentru că evoluam acasă, iar ei au venit pe două linii, încercând să ne surprindă pe contraatac. Am sperat până în ultima clipă, mai ales că am mai reuşit goluri importante pe final. Deşi am câştigat în minutul 90, victoria a fost meritată”, a declarat atacantul “alb-violeţilor”.  Tehnicianul Eftimie a ţinut şi el să facă unele precizări:”Bolboaşă a fost scos din lot pentru că a făcut prea multe greşeli, dar nu o să vorbesc despre acest lucru pentru că e treaba conducerii. Victoria a fost meritată, iar Rover Cârstea merită felicitările noastre. Prin golurile lui acumulăm puncte importante”, a susţinut antrenorul lui FC Argeş. Deşi au un meci mai puţin disputat, graţie acestei victorii, “alb-violeţii” ocupă locul 11, la egalitate de puncte cu locurile 9 şi 10 ocupate de UTA, respectiv Arieşul.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite