Revoltător. Bărbat lăsat în libertate de judecători după ce şi-a violat fiica de 6 ani

0
0
Antonio Stoica a stat doar câteva luni în arest preventiv FOTO: Sursa Ta
Antonio Stoica a stat doar câteva luni în arest preventiv FOTO: Sursa Ta

Un bărbat din Argeş care anul trecut şi-a violat fetiţa în vârstă de doar 6 ani a fost condamnat cu suspendare de magistraţii Judecătoriei Piteşti, sentinţa nefiind definitivă. Mai mult, judecătorii au respins pe 3 iunie şi cererea Poliţiei Argeş de înlocuire a controlului judiciar cu arest preventiv. Procurorii Parchetului Judecătoriei Piteşti au atacat decizia, însă deocamdată violatorul e liber.

Iată ce au scris magistraţii de la Judecătoria Piteşti în motivarea refuzului de a înlocui controlul judiciar cu arestul preventiv din 3 iunie: „Respinge cererile conexe ale IPJ Arges privind înlocuirea controlului judiciar dispus faţă de inculpatul Stoica Antonio Laurenţiu cu arestul preventiv sau arestul la domiciliu ca nefondată”.

Pe 27 mai, aceiaşi magistraţi ai Judecătoriei Piteşti l-au condamnat pe Antonio Stoica la 2 ani şi 11 luni de închisoare cu suspendare după ce în noiembrie 2019 acesta şi-a violat fiica în vârstă de doar 6 ani. Sentinţa a fost deja atacată cu apel de Parchet.

În noiembrie 2019, Antonio Stoica a profitat de absenţa soţiei de acasă, plecată la muncă în alt judeţ, şi şi-a abuzat sexualpropria fiică, în vârstă de doar 6 ani.

După ce mama a revenit acasă, după două luni, fetiţa i-a povestit ororile petrecute, iar femeia, şocată, a sesizat poliţia.

Bărbatul a negat totul iniţial. Ulterior şi-a recunoscut faptele şi a fost arestat preventiv, măsură menţinută timp de câteva luni de Judecătoria Piteşti.

Mai multe - Piteşti

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite