Primarul din Argeş, dispărut după ce primăria sa a fost incendiată, a făcut un accident în Gorj şi este iar căutat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul e iar de negăsit. Foto: Facebook Mihai Marin
Primarul e iar de negăsit. Foto: Facebook Mihai Marin

Primarul comunei argeşene Beleţi Negreşti, Argeş, dispărut după ce primăria localităţii a fost incendiată luni dimineaţă, 13 decembrie, a ajuns în noaptea următoare la spital, după un accident în urma căruia s-a ales cu traumatisme. Acum este din nou căutat pentru că a dispărut şi din spital.

Incendiul, despre care pompierii spun că, cel mai probabil, a  a fost provocat, a izbucnit luni dimineaţă, în jurul orei 03.00.

Odată cu clădirea distrusă de flăcări, s-au făcut scrum şi documentele contabile şi întreaga arhivă a instituţiei, aflată într-o anexă a Primăriei.

"Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru generarea incendiului. Au ars etajul 1 şi acoperişul primăriei, în suprafaţă totală de aproximativ 300 mp,  suprafaţa anexei în care se afla arhiva este de circa 100 mp", explica, luni, ISU Argeş.

În tot haosul creat de incendiu, primarul a fost de negăsit. În noaptea de luni spre marţi însă, edilul Mihai Marin a intrat cu maşina într-un parapet de beton, într-o curbă de pe DN 66 - Defileul Jiului.

A plecat din spital fără acordul medicilor

A fost preluat de un echipaj medical şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, pentru îngrijiri medicale, dar a dispărut şi de acolo.

"Ulterior a părăsit unitatea spitalicească, fără încuviinţarea personalului medical. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă“, precizează IPJ Gorj.

În ceea ce priveşte incendiul de la Primăria Beleţi Negreşti, Poliţia Oraşului Topoloveni a deschis un dosar penal. 

"În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere şi efectuează cercetări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, în vederea identificării autorului/autorilor şi luarea măsurilor legale care se impun", precizează IPJ Argeş.

Primăria comunei Beleţi Negreşti a fost incendiată

Vă recomandăm să mai citiţi:

Primăria unei comune din Argeş a fost incendiată. Focul pus cu intenţie a mistuit inclusiv arhiva instituţiei, iar primarul e de negăsit VIDEO

 Primarul din Argeş care a dispărut când sediul primăriei a luat foc, implicat într-un accident rutier pe Defileul Jiului. A refuzat internarea şi a plecat din spital

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite