Primarul din Argeş care a dispărut când sediul primăriei a luat foc, implicat într-un accident rutier pe Defileul Jiului. A refuzat internarea şi a plecat din spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Mihai Marin a fost rănit, dar a refuzat să rămână internat în spital Foto: epitesti.ro
Primarul Mihai Marin a fost rănit, dar a refuzat să rămână internat în spital Foto: epitesti.ro

Primarul comunei Beleţi-Negreşti din judeţul Argeş, care este căutat de poliţişti pentru a fi audiat în legătură cu producerea unui incendiu care a avut loc în urmă cu doar câteva zile la sediul primăriei, a fost rănit într-un accident rutier care a avut loc pe Defileul Jiului, în Gorj.

Primarul Mihai Marin fusese dat dispărut de familie în urmă cu două zile, după ce era căutat de poliţişti pentru a-l audia. Acesta a fost implicat, în noaptea de 13 spre 14 decembrie, într-un accident rutier care a avut loc pe Defileul Jiului. 

Primarul a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu cu mai multe răni, dar a refuzat internarea şi a plecat din spital. 

„Azi noapte, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu a fost adus cu ambulanţa un bărbat care fusese victima unui accident rutier. Pacientul nu prezenta leziuni care să-i pună viaţa în pericol. La Unitatea de Primiri Urgenţe a fost examinat de medicul de gardă care a decis să fie supus unui examen Computer Tomograf, după care a mai fost consultat de un medic ortoped, de un medic neurolog şi de un medic chirurg, care i-au recomandat să rămâne internat. Pacientul a refuzat internarea, acest lucru fiind consemnat în foaia de observaţia de la Unitatea de Primiri Urgenţe pe care bărbatul a semnat că îşi asumă riscurile refuzului internării“, a transmis Mihaela Ţicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu. 

Poliţia a deschis un dosar penal

Poliţiştii din Gorj au transmis că maşina condusă de primarul argeşean a intrat într-un parapet din beton şi că, în urma accidentului, s-a deschis un dosar penal. 

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului, s-a stabilit faptul că un bărbat, de 53 de ani, din comuna Beleţi, în timp ce conducea un autovehicul pe DN 66 - Defileul Jiului, din direcţia Petroşani către Târgu Jiu, într-o curbă la dreapta ar fi intrat în coliziune cu un parapet de beton, montat pe marginea carosabilului. În urma impactului a rezultat rănirea victimei, care a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă ulterior a părăsit unitatea spitalicească, fără încuviinţarea personalului medical. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă“, a transmis Corina Scurtu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Arhiva şi documente importante distruse în incendiu 

Incendiul care avut loc la sediul Primăriei Beleţi-Negreşti a dus la distrugerea arhivei şi a unor documente importante. Focul s-a manifestat violent la etajul I al clădirii. Au fost afectate, potrivit pompierilor, o magazie de lemne, o încăpere dintr-o anexă şi o altă anexă unde era arhiva primăriei, precum şi alte birouri. Lucrătorii de la ISU au transmis că focul a fost pus în mod intenţionat, astfel că poliţia a deschis un dosar penal.

mhai marin beleti

Sursa ISU Argeş 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Drumul din Gorj care face legătura cu rezervaţia Cheile Sohodolului a fost modernizat. În ce condiţii se circulă acum

    

Casa în care a locuit revoluţionarul Tudor Vladimirescu, scoasă la vânzare cu două milioane de euro

Târgu-Jiu


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri