Poliţişti, jandarmi şi voluntari, mobilizaţi într-o amplă acţiune de căutare şi salvare a unui bărbat rătăcit într-o pădure din Argeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost găsit la 7 km de locul în care îşi parcase maşina
Bărbatul a fost găsit la 7 km de locul în care îşi parcase maşina

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti - Secţia de Poliţie Rurală Bascov, alături de jandarmi, pompieri şi voluntari au desfăşurat sâmbătă ample acţiuni pentru localizarea, căutarea şi salvarea unui bărbat, rătăcit într-o pădure din zona Budeasa-Miceşti, Argeş.

Sâmbătă după-amiază, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş au fost sesizaţi, de către soţia unui bărbat din Budeasa Mică, despre faptul că acesta a plecat, de dimineaţă, în pădure, după ciuperci, iar în jurul orei 14.00, a luat legătura telefonic cu aceasta şi i-a spus că nu ştie unde se află. 

La locul indicat s-au deplasat echipaje de poliţişti, inclusiv echipa canină, cu câinele de urmă, dar şi jandarmi şi pompieri.

Găsit la 7 km de locul în care îşi parcase maşina

Având în vedere terenul accidentat din zona de căutare, poliţiştii au mobilizat voluntari cu ATV-ul, pentru a-i ajuta în ceea ce priveşte deplasarea.

"Acţiunile de căutare în teren au fost sprijinite de poliţiştii din Dispeceratul IPJ Argeş, care au ţinut permanent legătura, prin SNUAU 112, cu soţia bărbatului, deoarece, ştiindu-l cu probleme medicale, aceasta plecase în căutarea lui. De asemenea, atunci când bărbatul a apelat SNUAU 112, politiştii l-au liniştit, l-au îndrumat să rămână în zona respectivă şi i-au explicat ce are de făcut, astfel încât să îl poată localiza", precizează IPJ Argeş

Ulterior, informaţiile privind locaţia în care se afla bărbatul au fost transmise echipajelor din teren.

După aproximativ două ore de căutări, bărbatul a fost găsit la cca. 7 km de locul în care îşi parcase maşina şi a fost adus cu ajutorul voluntarilor cu ATV-ul.

A fost predat unui echipaj medical, în vederea evaluării stării de sănătate şi acordarea îngrijirilor medicale care se impun.

 Vă recomandăm să citiţi şi:

Un puşti genial din Argeş, în lotul României la Olimpiada Balcanică de Matematică pentru Juniori

 Petre Măsală, cel mai vârstnic căluşar al Argeşului

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite