Piteşti: Workshop cu elevii de liceu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii au avut ocazia de a pterece o zi alături de experţii în resurse umane
Elevii au avut ocazia de a pterece o zi alături de experţii în resurse umane

Ce mă fac când voi fi mare! Cam aceasta a fost tema workshop-ului desfăşurat la Colegiul Naţional “Alexandru Odobescu” din Piteşti.

       Colegiul Naţional Liceal  “Alexandru Odobescu” din Pitesti a organizat ieriJ, evenimentul OB SHADOW DAY, un program de orientare şi consiliere profesională promovat la nivel naţional de organizaţia Junior Achievement Romania.


          Proiectul a pornit de la ideea de a oferi elevilor o imagine reală asupra comunităţii  de afaceri şi a viitorului loc de muncă vizat, prin implicarea activă a acestora în lumea reală a companiilor, a economiei de piaţă.


    Elevii din clasele a XI-a şi a XII-a au petrecut o zi de lucru în umbra unor profesionişti. În program au fost implicaţi specialişti în resurse umane şi consultanţi din cadrul BCR. Partenerii acestui eveniment au fost CNL „Al. ODOBESCU”, reprezentat prin directorul unităţii, prof. Carmen Daniela Bran şi prof. Mihai Mihăescu, Fenesan Lizica de la BCR, Alexandra Ştefănescu, reprezentantă JAR.


          Programul a cuprins training-uri şi workshop-uri menite să îmbunătăţească aptitudinile şi abilităţile necesare pentru o carieră de succes. Activităţile au presupus interacţiunea cu elevii, într-un mediu informal, în vederea identificării etapelor necesare unei planificări profesionale coerente.
Elevii  împreună cu consultanţii  şi cadrele didactice au participat la dezbaterea “Cum să ne pregătim elevii pentru viitorul profesional?”.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite