Piteşti: O nouă captură de ţigări netimbrate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul avea maşina plină de ţigări
Bărbatul avea maşina plină de ţigări

Contrabanda cu ţigări începe să ia amplaore în Piteşti, după ce preţul acestora a fost majorat în urmă cu aproximativ o lună.

După ce în urmă cu o săptămână inspectorii Gărzii Financiare au prins un bărbat în timp ce încerca să distribuie 6500 de pachete de ţigări netimbrate, în valoare de peste 32.500 de lei, în complexul comercial John, ieri după-amiază au mai făcut o captură.

De această dată cantitatea de ţigări găsită de poliţiştii Secţiei 1 a fost mai mică. În timp ce patrulau pe Strada 9 mai, în imediata apropiere a Pieţii Ceair, oamenii legii l-au depistat pe Antonio Constantin, de 50 de ani din Piteşti care avea asupra sa 3000 de pachete de ţigări. Cartuşele pe care bărbatul le transporta cu un autoturism erau de provenienţă străină şi nu aveau aplicate timbru fiscal.  Acestea urmau să ajungă la vânzare în Piaţa Ceair, acolo unde contrabanda cu ţigări netimbrate este în floare.

Întreaga captură de ţigări a fost confiscată şi predată poliţiştilor din cadrul Biroului Investigaţii Fraude şi inspectorilor de la Garda Financiară. Valoarea ţigărilor de contrabandă confiscate de oamenii legii se ridică la aproximativ 28.500 de lei.
Bărbatul a primit o amendă de 20.000 de lei.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite