Piteşti: Miting al suporterilor FC Argeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 100 de suporteri ai echipei din Trivale s-au adunat aseară, la ora 19.00 în Piaţa Vasile Milea. Au adus cu ei pancarte şi bannere pe care scria cu litere de-o şchioapă:  Şpaga ucide istoria", "Dobrin ne veghează. Nu murim", “Salvaţi FC Argeş”, “Urăsc familia Penescu”.

Pe un alt afiş era înscris un citat celebru al lui Penescu: "Nu ştiu cred că nu ştiu o să nu ştiu ", în timp ce o poză pe care scria "Când se urcă scroafa în pom şi Penescu ajunge domn"  îl înfăţişa pe omul de afaceri piteştean cu rât şi urechi de porc.


Mitingul a fost organizat pentru a marca 57 de ani de la înfiinţarea clubului, dar în acelaşi timp, organizatorii au vrut să protesteze împotriva actualei conduceri a FC Argeş şi faţă de finanţatorul echipei, Cornel Penescu.


“Vrem să-l facem pe Penescu să renunţe la echipă că el a cumpărat-o gratis. Clubul are datorii de 3 milioane de euro şi el mai cere încă 1 milion, asta înseamnă că cine venea trebuia să dea 4 miliaone de euro. Vrem s-o ia oricine are intenţii bune. Palmaresul, culorile, stema sunt la Penescu şi fără ele nu putem înfiinţa altă echipă. „, spunea unul dintre suporterii alb-violeţi venit la miting.


Timp de două ore suporterii au mărşăluit prin centrul oraşului, între Piaţa Vasile Milea şi Piaţa Primăriei şi au scandat diverse lozinci:
“Salvaţi Argeşul nostru! Să moară şeful vostru! Echipa lui Dobrin nu va muri!”, „Echipa mea, să nu te temi. Orice ar fi, aici suntem. Nu vom pleca, aici vom sta, până la moarte cu Viola”, “Barbu e un bişniţar, de fotbal n-are habar. Demisia!”, „Ole ole! Penescule, lasă-ne că tu ne-ai băgat în B!”


Începând cu ora 20.00, pe stadionul Nicolae Dobrin s-a jucat un meci amical între FC Argeş şi Dinamo II, iar de la ora 21.00, pe un panou din Piaţa Primăriei a fost proiectat un film care prezenta istoria echipei din Trivale.

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite