Piteşteanca Lavinia Postolache este Miss World România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dimensiuniele de invidiat 87-63-90   dar şi zâmbetul irezistibil   pe care l-a afişat pe toată durata  concursului desfăşutrat la Buşteni,  i-au adus Lavinei Postolache  titlul de Miss World România. Piteaşteanca s-a înscris întâmplător la concurs şi nu  se aştepta să plece acasă cu diadema de miss.

Piteşteanca în vârstă de 21 de ani a fost, timp de trei ani, elevă a Colegiului Economic Maria Teiuleanu din Piteşti de unde a plecat să studieze în America pentru ca mai târziu să-şi continue studiile economice la Monaco. Şi-a schimbat însă, opţiunile iar acum urmează cursuri de actorie  şi film la New York.
 Foştii săi profesori de la Colegiul Economic Maria Teiuleanu  au trăit cu bucurie vestea că Lavinia a primit diadema de Miss World România.

“ Mă bucur pentru ea. Era şi este , într-adevăr, o fată foarte frumoasă cu mult, mult bun simţ. Îmi plăcea că purta unifiormă şi-mi amintesc că-i stătea superb. Eu predam la clasa ei finanţe, impozite şi bănci  şi-mi amintesc că se descurca foarte bine! “, spune  Iulia Mielcescu, directorul Colegiului Economic Maria Teiuleanu din Piteşti.

 “A  urmat clasele a IXa şi a X-a la noi,  a plecat să studieze la un liceu din California iar clasa a XII-a a terminat-o tot la noi.  Era un copil bun , talentat, generos şi frumos. Ştiam c-o s-ajungă departe. În urmă cu puţin timp ne-am întâlnit şi am ieşit să bem un suc. Am întrebat-o despre modeling  dar, din modestie, nu mi-a spus nimic despre concursul acesta. Mi-a povestit, în schimb, că l-a întîlnit pe Leonardo di Caprio. Îi urez mult succes în cariera pe care şi-a ales-o”, spune Mariana Sbîrnea, fosta dirigintă a  Laviniei

 Părinţii Laviniei speră ca celebritatea  să nu-i creeze probleme


 Mama Laviniei, Nuţi Postolache  a fost,in sală, pe durata concursului şi mărturiseşte că se teme puţin pentru fiica sa :
„Se afla pentru puţin timp în ţară,  în vacanţă. A avăzut anunţul pe internet şi s-a înscris la Miss World România. Au acceptat-o imediat. Nu s-a gândit ea că o să câştige. Şi-a spus doar că o săptămână la munte nu-i va strica. Şi iată că a câştigat! Noi, sincer, nu suntem prea încântaţi, pentru că , în România, titlul de miss nu e văzut chiar cu ochi buni. Toate lumea se găndeşte că ai avut pile, sau mai ştiu eu ce, dar suntem alături de ea. Nu este cazul Laviniei care e o fată deşteaptă.Ştie la perfecţie trei limbi străine: franceză, engleză şi spaniolă şi va avea o carieră în teatru şi film!”, spune Nuţi Postolache, mama Laviniei.
Piteşteamnca va reprezenta ţara noastră la Miss World 2010, în China, de unde  speră sa revina cu marele titlu.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite