Performanţă uluitoare pentru trei copii din Câmpulung Muscel: 7 medalii la Campionatul Mondial de Kickboxing

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii performeri alături de Irinel Bădulescu, coordonatorul lor şi multiplu campion mondial FOTO: arhiva personală Irinel Băduelscu
Copiii performeri alături de Irinel Bădulescu, coordonatorul lor şi multiplu campion mondial FOTO: arhiva personală Irinel Băduelscu

Timp de şapte zile, în perioada 18-24 octombrie, în Egipt, la Cairo, s-a desfăşurat Campionatul Mondial de Kickboxing. Iar cinci sportivi români de la un club din Câmpulung Muscel au reuşit să obţină nu mai puţin de nouă medalii. Patru dintre cei cinci medaliaţi sunt copii.

Cei cinci sportivi sunt din Câmpulung-Muscel şi sunt componenţi ai clubului ACS AMBIŢIA IRINEL. Irinel Bădulescu, unul dintre medaliaţi, este şi coordonatorul echipei.

Iată care au fost cele nouă medalii obţinute de către sportivii români: Adrian Codruţ Duţescu (12 ani) - medalie de argint (vicecampion mondial); Şerban Ionuţ Ivaşcu (13 ani) - medalie de aur (campion mondial) şi medalie de argint (vicecampion mondial); Eric Andrei Ştefan (13 ani) - medalie de aur (campion mondial) şi medalie de argint (vicecampion mondial); Denisa Andreea Focşanu (9 ani) - două medalii de argint (dublă vicecampioană mondială) şi Irinel Bădulescu (44 de ani) - medalie de argint (vicecampion mondial) şi medalie de bronz.

Irinel Bădulescu practică de mulţi ani kickboxing şi are în palmares două titluri de campion mondial, unul de campion european, plus mai multe medalii de argint şi bronz la competiţiile internaţionale la care a participat.

„Campionatul Mondial din Egipt a fost o competiţie de prim rang, una pentru care cei mai buni s-au antrenat zilnic pentru a putea să câştige şi să urce pe treapta cea mai înaltă a podiumului. Anul acesta alături de mine au mai mers şi patru sportivi. Mă bucur foarte mult că aceşti sportivi au reuşit să urce pe podium, iar doi dintre ei au reuşit să câştige medalii de aur”, a declarat Irinel Bădulescu pentru „Adevărul”.

În total, la Campionatul Mondial din Egipt au participat aproape 1.500 de sportivi de pe tot globul.

Militarul campion care îi ajută pe cei fără posibilităţi

Militar în viaţa de zi cu zi la Batalionul 30 Vânători de Munte „Dragoslavele“ din Câmpulung Muscel, Irinel Bădulescu, şi-a dedicat viaţa sprijinirii celor fără posibilităţi din jurul lui. Fost combatant pe frontul din Afganistan şi Kosovo, acesta a avut grijă de un om al străzii şi de copiii dintr-un centru de plasament din oraş, iar în vara lui 2019 a salvat un copil de la înec. 

Irinel Bădulescu este un militar cu experienţă, fiind angajat în Armată de peste 18 ani. De asemenea, este un sportiv de performanţă cu experienţă. A practicat timp de şase ani boxul şi a fost medaliat cu bronz la Campionatul Naţional din 1995. După aceea, a început să practice artele marţiale şi să fie instructor. 

Vă mai recomandăm şi:

Fost combatant în Afganistan şi Kosovo devenit eroul celor neajutoraţi: „Mereu am avut o slăbiciune pentru aceşti oameni“

Un fost militar în Afganistan şi Kosovo coordonează o campanie pentru a-i cumpăra locuinţă unui om al străzii

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite