Pensionarii cu venituri mici vor primi ajutor de sărbători 30 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pensionari la CARP                                           FOTO Arhiva Adevărul
Pensionari la CARP                                           FOTO Arhiva Adevărul

Pensionarii cu venituri mici pot sta liniştiţi! Preşedintele Asociaţiei Pensionarilor Euro Senior, Emilian Ionescu, îi asigură că şi în acest an vor primi suma modică de 30 de lei, cadou de sărbători.

Pensionarii din Argeş care au un venit mai mic de 760 de lei vor primi ajutoare de sărbători, ce constau în suma de 30 de lei. Banii sunt alocaţi din bugetul Consiliului Judeţean. În prezent, s-au constituit listele cu pensionarii tuturor asociaţiilor din Argeş care nu depăşesc venitul stabilit. Acestea au fost depuse la Consiliul Judeţean, urmând ca banii să intre în buzunarele vârstnicilor. Data la care se va întâmpla acest lucru, încă nu a fost stabilită. Cert este că fiecare persoană va trebui să meargă la sediul asociaţiei din care face parte, urmând ca data la care se vor da ajutoarele să fie anunţată. ”Oamenii trebuie să stea liniştiţi pentru că îşi vor primi banii. Cel mai probabil, săptămâna viitoare, însă îi vom anunţa înainte.”, ne-a spus Emilian Ionescu. Şi anul trecut a fost oferită aceeaşi sumă, diferenţa fiind că pensionarii trebuia să aibă un venit sub 740 de lei.

Îmbrâncelile, îmbulzeala şi călcatul în picioare, speră să nu facă parte din momentul împărţirii banilor, spune Emilian Ionescu. Şi asta, pentru că, anul trecut, oamenii s-au îngrămădit de teamă că nu vor primii cei 30 de lei, deşi au fost asiguraţi că nu se va petrece acest lucru. ”La asociaţia noastră a fost o bună organizare, ceea ce se va întâmpla şi anul acesta, însă în alte părţi au fost şi incidente, din păcate”, a mai spus preşedintele Asociaţiei Pensionarilor EuroSenior. De exemplu, o problemă a fost întâlnită, anul trecut, chiar la sediul Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Piteşti. Aici, oamenii s-au împins până când au spart un geam din holul instituţiei.Mai mult decât atât, unei bătrâne bolnavă de astm i s-a făcut rău şi a necesitat îngrijiri medicale.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite