O româncă, director Renault pentru Europa de Sud-Est

0
0
Cecilia Tudor lucrează de 18 ani în industria auto FOTO: Renault România
Cecilia Tudor lucrează de 18 ani în industria auto FOTO: Renault România

De la 1 februarie, o româncă va deveni director general al mărcii Renault pentru Europa de Sud-Est. Cecilia Tudor are o experienţă de 18 ani în cadrul Renault România.

Numirea Ceciliei Tudor vine în contextul reorganizării Groupe Renault, ca urmare a planului strategic, Renaulution, recent lansat de către companie, în jurul celor patru unităţi de business.

„Marca Renault este puternic ancorată în istoria auto a României, cucerind cu modelele sale emblematice numeroşi clienţi de-a lungul anilor. Noua organizare a Groupe Renault în jurul celor patru mărci, cu propria lor strategie, anunţă trecerea mărcii Renault într-o nouă etapă, axată pe tehnologie, servicii şi energie curată. Într-un an dominat de o criză sanitară şi o piaţă în scădere, Renault are argumente puternice, lider în clasamentul mărcilor importate în România şi lider pe piaţa vehiculelor electrice. Contextul fragil actual şi transformările din industrie fac din noua misiune ce mi-a fost încredinţată una extrem de provocatoare”, spune Cecilia Tudor.

Aceasta are o experienţă de 18 ani în Groupe Renault România, în comerţ, marketing şi comunicare pentru mărcile Dacia şi Renault. A condus, pe rând, departamentele de Distribuţie Comercială, Vânzări reţea Renault, Vânzări Vehicule Electrice - Vehicule de Ocazie - Vehicule Utilitare (inclusiv vânzări pentru personal). În 2017 a fost numită director al Direcţiei Vânzări Speciale a Renault Commercial Roumanie, iar din februarie 2020 a preluat activitatea de Comunicare şi Responsabilitate Socială a companiei. Cecilia Tudor este absolventă a Academiei de Studii Economice din Bucureşti. Are studii post universitare, în cadrul Institutului Universitar Profesional din Clermont Ferrand (Franţa), şi a urmat un Program de Management Executiv la ESCP Business School Europe.

Vă mai recomandăm şi:

Exclusiv. Cât vor costa noile Dacia Logan şi Sandero şi când vor putea fi comandate

Toate modelele Dacia vor avea din 2022 şi versiuni hibrid

Piteşti


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri