Exclusiv. De când poate fi comandată noua Dacia Logan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noua Dacia Logan a fost lansată toamna trecută FOTO: arhiva Adevărul
Noua Dacia Logan a fost lansată toamna trecută FOTO: arhiva Adevărul

Aşteptat cu mult interes, noul model Dacia Logan va putea fi comandat de la începutul lunii februarie. Noul model Sandero Stepway poate fi deja comandat de luna trecută.

Mai mulţi dealeri din Argeş ne-au confirmat că noua Dacia Logan va putea fi comandată din primele zile ale lunii februarie. Noul model va putea fi disponibil pentru drive-test la toţi dealerii Dacia din ţară de la sfârşitul lunii ianuarie.

Noul Logan este disponibil cu trei motorizări, dintre care două pe benzină (cu puteri de 65 CP şi 90 CP) şi o motorizare mixtă benzină-GPL, de 100 CP, sub denumirea comercială ECO-G. Modelul dispune de trei nivele de echipare (Access, Essential şi Comfort).

Pentru noul Logan, preţurile variază între 8.400 de Euro (TVA inclus) pentru versiunea Access, cu motorul SCe de 65 CP şi 12.950 de Euro (TVA inclus) pentru versiunea Comfort echipată cu motorul TCe 90 CVT.

Trebuie precizat că pachetul legislativ obligatoriu conform Ordonanţei 2218/2005 se va plăti separat şi va plăti 58 de euro. Tot separat se va plăti şi setul de covoraşe de cauciuc, ce costă 44,03 euro.

Indiferent de nivelul de echipare, noul Logan nu are incluşi senzorii de parcare şi camera video marşarier pentru asistenţă la parcare. Pachetul cu senzori şi cameră video poate fi achiziţionat cu 350 de euro şi doar pentru nivelul de echipare Confort. Clienţii care doresc să achiziţioneze doar senzorii acustici spate pentru asistenţă la parcare vor plăti 150 euro.

La echipamente opţionale figurează şi aerul condiţionat cu reglaj automat, acesta putând fi achiziţionat pentru preţul de 200 de euro.

Clienţii care vor dori să îşi aleagă o anumită culoare metalizată vor mai scoate din buzunar 350 euro.

Vă mai recomandăm şi:

Test Drive Dacia Logan Comfort TCe 90 CVT

Toate modelele Dacia vor avea din 2022 şi versiuni hibrid

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite