O copilă a fost abuzată sexual, timp de doi ani, de concubinul mamei. Individul a fost reținut

0
0

O copilă de 14 ani a fost abuzată sexual până la vârsta de 16 ani, de concubinul mamei. Bărbatul, reținut, este cercetat acum pentru corupere sexuală a minorilor, act sexual cu un minor și tentativă la viol.

Cercetările au fost făcute de Biroului Investigații Criminale Pitești. FOTO Facebook Poliția Română
Cercetările au fost făcute de Biroului Investigații Criminale Pitești. FOTO Facebook Poliția Română

Fata a suportat de frică perversiunile individului, care avea o relație cu mama copilei.

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal format în urma unei sesizări din oficiu, având la bază o sesizare a reprezentanților autorității tutelare, din care rezultau indicii cu privire la comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor, iar în urma cercetărilor au reținut un bărbat de 53 de ani, din Budeasa”, explică IPJ Argeș.

Arestat preventiv pentru 30 de zile

Din cercetări s-a stabilit că bărbatul în cauză ar fi întreținut, timp de aproape doi ani, în mod repetat, relații sexuale cu fiica minoră a concubinei sale, în prezent în vârstă de aproximativ 16 ani.

În urma administrării probatoriului, a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de corupere sexuală a minorilor, act sexual cu un minor și tentativă la viol, bărbatul fiind reținut luni, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță”, precizează IPJ Argeș.

Tot în cursul zilei de 29 august, bărbatul a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Piteşti


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri