Profesor de cultură civică, din Pucioasa, acuzat că i-ar mângâia pe elevi şi le-ar cere obsesiv să-l sărute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
scoala donici pucioasa

Nici nu s-a finalizat bine cazul elevei de 14 ani, care a fost abuzată sexual de un şofer de microbuz şcolar, din Pucioasa, că un altul iese la iveală. De data aceasta, un cadru didactic este acuzat de elevi că i-ar mângâia şi le-ar cere obsesiv să-l sărute.

Un elev ar fi povestit mamei că într-o zi, profesorul de cultură civică s-ar fi aşezat în genunchi şi i-ar fi spus micuţului că el îl iubeşte şi că, dacă nu-i spune că îl iubeşte şi micuţul, îi dă nota 2. Un altul i-ar fi cerut voie la toaletă, iar cadrul didactic i-ar fi spus că îl lasă, dar doar dacă-l pupă. Primarul oraşului Pucioasa spune că a aflat de aceste sesizări şi a demarat de urgenţă o anchetă.

Profesorul de cultură civică predă în mai multe şcoli din localităţi diferite din Dâmboviţa. Mai mulţi părinţi şi elevi s-au plâns că are un comportament nefiresc cu băieţii.  

„În momentul de faţă, Şcoala Nr 4 Elena Donici Cantacuzino din Pucioasa a demarat o anchetă internă pe baza unor zvonuri, deoarece la momentul acesta nu există nicio sesizare scrisă depusă în această unitate pentru aşa-presupuse comportamente ale unui domn profesor. Au auzit discuţii de la părinţi, şcoala s-a autoseizat şi verificătoate camerele de supraveghere care există în interior”, spune Cristina Stroe, inspector general ISJ Dâmboviţa.

image

O colegă de-ale profesorului, spune că nu îl vede în stare de aşa ceva. ”Mi se pare un om super, îl ştiu pentru că este colegul meu şi la Mihai Viteazul. Este apropiat de copii, este un om de treabă. Mie nu mi-a dat niciodată de bănuit”, spune cadrul didactic.

Cazul vine după ce, săptămâna trecută, un altul a oripilat opinia publică din Pucioasa. Este vorba despre cazul cu şoferul microbuzului şcolar care a fost arestat preventiv pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu o elevă de 14 ani.  

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru hărţuire sexuală şi purtare abuzivă. Profesorul respectiv predă Cultura civică, dar la bază este profesor de Religie.

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite