Cum şi-au dat seama părinţii că fetiţa lor de trei ani a fost abuzată sexual la grădiniţa din Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Adevărul
FOTO: Adevărul

Copila avea coşmaruri în timpul somnului, iar părinţii au început să îşi pună numeroase semne de întrebare. Din aproape în aproape, au aflat că fiica lor a fost agresată sexual, aspect confirmat de o expertiză medico-legală.

Cazul educatoarei Maria Podolak, acuzată că a abuzat sexual şi a violat trei fetiţe care frecventau grădiniţa din comuna Bosanci a judeţului Suceava, a ridicat numeroase semne de întrebare.

Unii dintre părinţii care au reacţionat pe reţelele de socializare după aflarea veştii vor să ştie cum şi-au dat seama părinţii victimelor de cele întâmplate, cu atât mai mult cu cât două dintre copile au împlinit 7 ani, şi nu mai frecventează grădiniţa de doi ani. 

Din informaţiile pe care le avem, ultima victimă a educatoarei, o fetiţă de 3 ani, a început să aibă coşmaruri îngrozitoare pe timpul nopţii, iar părinţii au vrut să afle ce anume alimentează spaimele copilei. 

În urma discuţiilor, fata a povestit cele întâmplate la grădiniţă. Sigur că părinţilor nu le-a venit să creadă. 

Au purtat discuţii şi cu sora fetei, acum în vârstă de 7 ani, care a frecventat în trecut grădiniţa, fiind la grupa educatoarei vizate de ancheta Poliţiei. 

Fata a spus că a trecut printr-o experienţă similară. Ulterior o expertiză medico-legală a confirmat agresiunea sexuală.

Educatoarea a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, la finale săptămânii trecute. 

În timp ce poliţiştii spun că au probe certe care atestă agresiunea sexuală şi violul asupra copilelor, luni, localnici din Bosanci au participat la un miting de susţinere a educatoarei, despre care spun că n-ar fi capabilă să comită astfel de infracţiuni. 

Totul a ieşit la iveală când tatăl celor două surori a încercat să-şi facă dreptate singur şi i-a incendiat maşina educatoarei, la mijlocul lunii decembrie a anului trecut. El a fost surprins de camere de supraveghere video şi a ajuns în arestul Poliţiei.

În timpul audierilor, bosânceanul le-a spus poliţiştilor că s-a răzbunat astfel pe educatoare pentru că i-ar fi abuzat sexual fetele. 

Timp de o lună, poliţiştii au verificat acuzaţiile bărbatului şi în urma unei anchete dificile au ajuns la concluzia că se conturează ipoteza abuzului, ba mai mult, ar exista şi o treia victimă.

“Din verificările ulterioare s-a conturat că aceste acte de agresiune sexuală (inclusiv fizică) asupra minorelor au existat, fiind identificată chiar şi o a treia victimă, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la agresiuni sexuale repetate”, a arătat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava, Ionuţ Epureanu. 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

FAO raportează o creştere de 28% a preţurilor la alimente pentru anul 2021 

Mâncarea devine un lux pentru români. Producător: „Vrem să vedem şi noi care este explicaţia acestor majorări“

SuceavaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite