Motociclist bulgar, accidentat în Argeş: are un picior retezat şi alte traumatisme grave. Intervine un elicopter SMURD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto smurd.ro
Foto smurd.ro

Un motociclist bulgar e preluat de un elicopter SMURD după un cumplit accient petrecut sâmbătă pe DN 65, în Argeş. Victima are un picior amputat şi alte răni grave.

UPDATE: "Elicopterul SMURD a aterizat la Stadionul Nicolae Dobrin din Piteşti pentru a prelua victima (motociclist) din accidentul rutier de la Albota. Pacientul a fost predat de echipajul de terapie Intensivă mobilă către echipajul elicopterului SMURD, care se deplasează la Bucureşti, deoarece bărbatul a suferit multiple traumatisme inclusiv amputaţie membru inferior", precizează ISU Argeş.

A intrat pe contrasens

Bărbatul are 45 de ani, este cetăţean bulgar şi se deplasa cu motocicleta, într-un grup de motociclişti, pe DN 65, din direcţia Slatina către Piteşti.

"Din primele cercetări efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş, bărbatul ar fi pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, care circula pe banda 2, din sensul opus de mers", precizează IPJ Argeş.

În urma accidentului, motociclistul a fost rănit grav la nivelul piciorului stâng şi a fost transportat la o unitate medicală.

"În cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul", mai  precizează IPJ Argeş.

Vă mai recomandăm şi:

VIDEO Lecţia de supravieţuire dată de o căţeluşă care a sărit din remorca stăpânului: „Se uita după maşini şi era epuizată, lovită“

Candidez pentru tine. Ce vedete din România vor să ajungă primari sau consilieri FOTO

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite