VIDEO Lecţia de supravieţuire dată de o căţeluşă care a sărit din remorca stăpânului: „Se uita după maşini şi era epuizată, lovită“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Căţeluşa, hotărâtă să ajungă acasă  Foto Facebook Mihai Popescu
Căţeluşa, hotărâtă să ajungă acasă  Foto Facebook Mihai Popescu

Ea este Arya. Din păcate a sărit din remorca în care se afla după ce şi-a deschis cuşcă cu intenţia de a merge la stăpân la maşină, însă acesta plecase de pe loc fară să observe şi a mers până în alt oraş.

Aşa începe povestea de supravieţuire a unei căţeluşe relatată pe Facebook de Mihai Popescu, un iubitor al animalelor.

"Nu se ştie exact unde a sărit, însă se pare că ea a fost văzută în Teiuş (el mergând Cluj-Sibiu). Cu o săptămână înainte de pierderea ei a fost împuşcată o alta femela pierduta din aceeaşi rasă, aşa că am stat toţi cu sufletul la gură sperând să nu aibă aceeaşi soartă. Solidaritatea de care au dat dovada oamenii a fost de neimaginat. Nu m-am aşteptat vreodată să văd atâţia oameni ieşind la căutări în zone şi în oraşe unde se părea că ar fi fost observată, în special în Teius şi Aiud. Au fost multe alarme false şi confuzii şi asta a pus lumea pe drumuri. Am pus o recompensa mare că să o ajutam să valoreze vie mai mult decât moarta şi să afle lumea de ea. Nu stiu daca asta a ţinut-o în viaţă sau doar determinarea şi atenţia ei...", scrie Mihai Popescu pe Facebook.

" Era hotărâtă să ajungă acasă şi a înţeles că doar cu ajutorul oamenilor o poate face"

Tânărul relatează cum animalul cerşea parcă ajutorul oamenilor pentru a-şi găsi stăpânul. Şansa ei a venit e la nişte persoane de bine care au văzut-o în apropiere de Piteşti. 

"Ne-a dat o lecţie de supravieturire, fix de ziua internaţională a căţelului, când a cerut ajutorul unor băieţi speciali, lângă Piteşti! Nu întrebaţi cum a ajuns acolo, însă poza asta spune că era hotărâtă să ajungă acasă şi a înţeles că doar cu ajutorul oamenilor o poate face. Se uita după maşini şi era epuizata, lovita la picior, cu urme de la luptele cu alte animale. Acum ea este bine şi este cu Munteanu Alex la casa ei. Tot drumul spre casa a dormit cu nasul lângă el iar la despărţirea de băieţii care au ajutat-o, i-a pupat şi le-a mulţumit", mai spune Mihai Popescu. 

VIDEO Lecţia de supravieţuire dată de o căţeluşă  care a sărit din remorca stăpânului:
VIDEO Lecţia de supravieţuire dată de o căţeluşă  care a sărit din remorca stăpânului:

"Ochii spun prin câte a trecut biata de ea pe Valea Oltului"

Recompensa de 1000 de euro a fost refuzată categoric de către cei ce au găsit-o.

"Nu au acceptat decât plata drumului de la Piteşti la Sibiu unde s-au întâlnit cu Alex şi câteva beri în cinstea ei (a ştiut să-i aleagă). Avem oameni faini în ţară! Pe mine m-au convins că pot crede în continuare în cei din jur. Video-ul este făcut atunci când au dat de ea. Ochii spun prin câte a trecut biata de ea pe Valea Oltului. A ţinut direcţia în care a văzut că a plecat maşina şi a sperat să dea de ea. A fost preferata mea de când era mică, acum ce să mai zic?", încheie Mihai Popescu. 

VIDEO

 Vă mai recomandăm şi:

Elena Lasconi părăseşte PRO TV pentru fotoliul de primar: „Refuz să mai fac parte din categoria celor care se plâng de cine ne conduce“

Candidez pentru tine. Ce vedete din România vor să ajungă primari sau consilieri FOTO

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite