Mesajul disperat al unei femei către o jandarmeriță: „Vă rog, scăpați-mă, mă prostituez!”. Proxenetul a fost condamnat

0
Publicat:

Obligată de un bărbat să practice prostituția, o femeie din Argeș a cerut ajutorul unei jandarmerițe. Proxenetul a fost arestat preventiv, iar zilele trecute a fost condamnat definitiv.

Femeia a fost obligată să practice prstituția Foto: Shutterstock
Femeia a fost obligată să practice prstituția Foto: Shutterstock

Pe 15 februarie, Curtea de Apel Pitești l-a condamnat pe Cristian Streche la 5 ani de închisoare cu executare pentru trafic de persoane. Bărbatul își ispășește pedeapsa la Penitenciarul Mioveni. A fost obligat de instanță și la plata a 20.000 de euro, daune morale către victimă.

Recrutată prin metoda „loverboy”

Cei doi s-au cunoscut în timp ce lucrau la o fabrică din orașul Găești (Dâmbovița). Femeia s-a îndrăgostit de colegul său de muncă, iar ulterior s-a mutat la locuința acestuia. La începutul relației, totul a mers foarte bine. Bărbatul se purta frumos cu aceasta, lăsând impresia că o iubește. După o perioadă de timp, i-a spus că are nevoie de bani și i-a propus să practice prostituția pentru a-și mări veniturile.

Femeia a acceptat propunerea inculpatului și a practicat prostituția în perioada iulie-septembrie 2022. S-a constatat că bărbatul a recrutat femeia folosind metoda „loverboy”.

Inculpatul a postat anunțuri cu poze cu aceasta pe diferite site-uri în vederea atragerii de clienți, iar femeia a fost exploatată sexual în unități de cazare din Pitești și Mărăcineni. Chiar dacă nu a mai dorit să continue o astfel de viață, iubitul său s-a opus. Victima a reușit să fugă din locuința inculpatului în luna septembrie 2022. A sunat la 112 și le-a povestit polițiștilor cum a fost constrânsă să practice prostituția. Bărbatul a fost cercetat doar sub control judiciar, având obligația de a nu se apropia de persoana vătămată.

Și-a supravegheat victima și i-a luat toți banii

Inculpatul nu a ținut cont de obligațiile impuse de controlul judiciar, iar la câteva zile a luat din nou legătura cu victima. Și-a cerut scuze, i-a zis că o iubește și i-a promis că se va schimba. A reușit să o convingă să-și retragă plângerea făcută, după care a forțat-o să practice din nou prostituția, fiind supravegheată cu atenție de acesta.

În perioada 17-25 octombrie 2022 a transportat-o pe raza comunei Mărăcineni, adăpostind-o în mai multe unități de cazare închiriate, unde a constrâns-o prin acte de violență fizică și amenințări să practice prostituția, inculpatul oprind toți banii obținuți de persoana vătămată din această activitate”, se arată în rechizitoriul procurorilor.

„A zis că dacă îl ia la pușcărie o să mă omoare și pe mine, și pe copiii mei”

Pentru că a luat legătura cu victima, instanța de judecată, la cererea procurorilor, a dispus înlocuirea controlului judiciar cu măsura arestării preventive. După ce a aflat de la avocat că pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă, bărbatul a agresat-o pe femeie, lovind-o cu pumnii în față, iar timp de câteva zile s-a sustras executării mandatului.

La scurt timp, au fost identificați de o patrulă de jandarmi. Profitând de faptul că agresorul său se afla în autospeciala MAI, femeia a cerut să poarte o discuție cu o jandarmeriță, care se afla în timpul misiunii, pe care a implorat-o să o ajute: „Vă rog, scăpați-mă, mă prostituez!”, i-a spus victima, conform înregistrărilor depuse la dosar.

Pentru a nu-l da pe mâna poliției, inculpatul a amenințat-o pe femeie cu moartea. „A zis că dacă îl ia la pușcărie o să mă omoare și pe mine, și pe copiii mei, și pe mama mea adoptivă", i-a mai spus victima jandarmeriței.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite