În nordul judeţului se înfiinţează două puncte pentru încheierea contractelor cu furnizorul de gaze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce, în ultima şedinţă a Colegiului Prefectural, primarul municipiului Curtea de Argeş, Nicolae Diaconu, a semnalat  marea problemă cu care se confruntă cetăţenii din zona de nord a judeţului, obligaţi să bată drumul până la Piteşti pentru reînnoirea contractelor de furnizare a gazelor, iată că s-a găsit soluţia înfiinţării unor puncte de lucru care să-i scutească pe respectivii clienţi de deplasări!

Clienţii GDF din nordul judeţului au primit o dată cu facturile pentru gazele naturale şi înştiinţări conform cărora au obligaţia să reînnoiască contractele de furnizare a gazelor.

Problema este că pentru reînnoirea contractelor era nevoie ca aceştia să se deplaseze la Piteşti la sediul societăţii, pentru procurarea formularelor şi semnarea contractelor. Există şi o variantă prin care cetăţenii pot descărca aceste formulare de pe pagina de internet a GDF Suez, urmând să fie trimise prin Poştă la Bucureşti. Însă, după cum bine ştiţi, cetăţenii din mediul rural au mai greu acces la internet, aceştia alegând să facă drumul la Piteşti pentru procurarea formularelor şi încheierea contractelor, fapt ce a generat cozi la sediul GDF SUEZ Piteşti“, spune prefectul Cristian Soare.
 

Pentru rezolvarea problemei, prefectul, reprezentanţii GDF Suez şi primarii de la Câmpulung şi Curtea de Argeş au decis să înfiinţeze la sediile furnizorului de gaze naturale din localităţile amintite, două puncte de primire a contractelor, contractele în alb urmând a fi ridicate de la compartimentul relaţii cu publicul, astfel încât cetăţenii din cele două zone de nord ale judeţului să scape de drumurile la Piteşti.

Cele două puncte vor funcţiona la sediile furnizorului de gaze naturale din Curtea de Arges, strada Negru Voda, nr 119 şi Câmpulung, strada Negru Voda, nr. 163.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite