FOTO VIDEO Trupul unui tânăr a fost găsit într-un lac de acumulare, era legat de mâini, iar la gât era înfăşurat cu o funie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupul unui tânăr a fost găsit, duminică, fără suflare, într-un lac de acumulare din comuna Lereşti. Băiatul avea înfăşurată după gât o funie, iar mâinile erau legate. Pe mal a fost găsit şi un cuţit. Oamenii legii iau în calcul atât ipoteza unei sinucideri, cât şi pe cea a unei crime.

                    

În prima zi de Paşte, Alexandru Florea, din Câmpulung, mergea în vizită la părinţii săi, din comuna Lereşti. Pe drum, atenţia a fost atrasă de ceva care stătea pe fundul lacului. Iniţial, bărbatul a crezut că este o păpuşă, dar curiozitatea l-a îndemnat să facă un alt pas. A mers la casa părintească, a luat un cârlig şi o funie, după care s-a întors la locul cu pricina şi a tras trupul la mal. Bărbatul a înlemnit când a realizat că este vorba de o persoană decedată şi a sunat la 112. ”Am văzut hainele şi am crezut că este o păpuşă dar fiind apa mică mi-am putut da seama că este mult prea mare. şi atunci am mers acasă, am luat un cârlig şi l-am tras la mal. Este şocant pentru mine. Păcat de el...Şi în ziua de Paşte s-a întâmplat aşa ceva.”, a spus, vizibil emoţionant, Alexandru Florea, tânărul care a descoperit cadavrul.

image

La faţa locului au sosit poliţişti criminalişti şi un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş. Mai bine de trei ore, oamenii legii au inspectat zona dar şi cadavrul tânărului, în căutarea unor indicii care să-i conducă la o pistă reală a celor petrecute. Între timp, poliţiştii i-au stabilit şi identitatea, fiind vorba de Ilie Vlăduţ Oprescu, în vârstă de 21 de ani, din cartierul Grui, municipiul Câmpulung. Poliţiştii au aflat că tânărul era cunoscut ca fiind liniştit, însă provenea dintr-o familie dezorganizată. Părinţii lui s-au despărţit, iar el locuia cu tatăl său într-un cămin. Prietenii cu care Vlăduţ era văzut zi de zi sunt căutaţi de poliţişti, urmând să fie audiaţi.

Procurorul de caz, Ion Anghelescu i-a în calcul atât ipoteza unei crime cât şi pe cea a unei sinucideri. Însă, înclină mai mult către o sinucidere: ”Din primele cercetări, până la aflarea rezultatului necropsiei, pot spune că ar fi vorba de o sinucidere bine pusă la punct. În plus, am găsit şi un cuţit, cu care, probabil, a tăiat frânghia. Rămâne de văzut.”, a spus procurorul Ion Anghelescu.

image

Oamenii legii cred că cel mai probabil, tânărul a decedat în Vinerea Mare, însă rezultatul autopsiei va elucida acest caz.

    

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite