La un pas de tragedie. Un tren cu zeci de călători a rămas fără frâne într-o gară din Argeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trenul a rămas fără frâne în Gara Goleşti FOTO: Denis Grigorescu
Trenul a rămas fără frâne în Gara Goleşti FOTO: Denis Grigorescu

Un tren ce venea de la mare la Gara Sud Piteşti a rămas fără frâne în seara zilei de marţi 1 iunie, atunci când a ajuns în Gara Goleşti. Trenul a lovit macazul şi a intrat pe linia unui alt tren. Până la urmă, trenul a fost cu greu oprit, înainte să se producă o tragedie.

În tren se aflau peste 40 de călători, conform Observator News. Iar în momentul în care trenul a ajuns în Gara Goleşti, la nici 10 kilometri de Piteşti, nu a mai putut frâna, a lovit macazul şi a intrat pe linia unui alt tren.

„L-am văzut pe mecanic cum se duce repede în spate şi îl cheamă pe controlor spunându-i că a rămas trenul fără frâne. Lumea s-a speriat teribil, erau şi mulţi copii în tren. Până la urmă, un băiat a reuşit să tragă de o frână, trenul s-a oprit cu greu şi oamenii au început să sară din tren. Am căzut efectiv unii peste alţii”, spune unul dintre pasagerii trenului groazei.

Mai multe echipaje SMURD au venit la faţa locului, pentru că erau mai mulţi oameni răniţi, în timp ce alţii suferiseră atacuri de panică. După ce călătorii şi-a revenit, restul drumului a fost parcurs cu un alt tren până la Gara Sud Piteşti.

Ca urmare a incidentului produs la Goleşti, Poliţia Argeş a deschis un dosar penal pentru neîndeplinirea sau îndeplinirea defectuoasă a îndatoririlor de serviciu.

Vă mai recomandăm şi:

Cine este muncitorul care ar fi provocat o explozie la incineratorul de deşeuri medicale din Prahova. Bărbatul a mai avut tentative de suicid în trecut

O adolescentă din Statele Unite s-a luat la trântă cu o ursoaică pentru a-şi salva câinii VIDEO


 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite