Explozie într-un apartament dintr-un bloc din municipiul Curtea de Argeș. Un om a murit VIDEO

0
Publicat:

O explozie urmată de incendiu a avut loc vineri, 5 aprilie, într-un apartament dintr-un bloc din municipiul Curtea de Argeș. O persoană a murit și o alta a fost transferată în stare gravă la spital.

Explozie urmată de un incendiu într-un apartament  Captură video - Info Trafic Curtea de Argeș
Explozie urmată de un incendiu într-un apartament Captură video - Info Trafic Curtea de Argeș

Pompierii au intervenit pe strada Despina Doamna din Curtea de Argeș pentru stingerea incendiului și acordarea îngrijirilor medicale. Incendiul s-a manifestat cu degajare mare de fum. S-au efectuat și operațiuni de căutare-salvare ale persoanelor, aflate în bloc, pentru a le evacua.

Au intervenit șase autospeciale de stingere, o autospecială transport persoane și victime multiple, două autospeciale de lucru și salvare de la înălțime, cinci echipaje medicale (un echipaj SMURD de prim ajutor calificat, un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă și trei ambulanțe SAJ).

Forțele de intervenție au evacuat din bloc trei persoane, iar o altă persoană a reușit să se evacueze singură. Echipajele medicale au evaluat mai multe persoane, printre care și un copil, transmite Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae" Argeş.

Două persoane, soț și soție, au fost surprinse în urma exploziei din apartament. Bărbatul, în vârstă de 66 de ani, a fost găsit decedat.

În interiorul apartamentului, în care s-a produs deflagrația, a fost identificată o victimă, de sex masculin, carbonizată”, a transmis ISU Argeș.

De asemenea, cealaltă persoană din apartament a fost transferată de urgență, în stare gravă, la Spitalul Județean de Urgență Pitești. Femeia, în vârstă de 68 de ani, are arsuri pe întreaga suprafață a corpului.

În urma incendiului a fost afectat doar apartamentul în care s-a produs explozia.

La o primă evaluare, au fost afectate apartamentul de la etajul 3, în care s-a produs evenimentul, balconul apartamentului de la etajul superior și casa scării”, au mai precizat reprezentanții ISU Argeș.

Pompierii urmează să stabilească cauza producerii exploziei.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite