Etajul patru al Spitalului de Pediatrie din Piteşti, reabilitat cu 1.850.000 lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Activitatea în cadrul secţiei a fost reluată luni
Activitatea în cadrul secţiei a fost reluată luni

S-au finalizat lucrările de reabilitare la Etajul patru al Spitalului de Pediatrie Piteşti, în care funcţionează Secţia dedicată tratamentului pacienţilor cu vârste cuprinse între 3-18 ani. Activitatea în cadrul secţiei a fost reluată începând de astăzi, 27 septembrie 2021.

În cadrul proiectului, au fost executate lucrări de refacere a instalaţiilor electrice, sanitare şi termice, a instalaţiilor de fluide medicale, precum şi a celor de detecţie şi semnalizare incendiu. Investiţia a fost necesară pentru ca, în urma intervenţiilor efectuate, secţia să corespundă normelor în vigoare privind condiţiile igienico-sanitare şi celor privind siguranţa şi securitatea la incendiu.  

Valoarea totală a investiţiei este de 1.850.000 lei.  

În ultimii ani, cu sprijinul Consiliului Judeţean Argeş, au fost reabilitate şi alte secţii ale Spitalului de Pediatrie Piteşti, precum etajele 3, 5 şi 7, dar şi blocul alimentar.  

"Prin realizarea acestor investiţii, secţiile şi compartimentele din cadrul unităţii sanitare au fost modernizate, atât în ceea ce priveşte spaţiile de cazare pentru pacienţi, condiţiile igienico-sanitare, cât şi circutiele şi dotările necesare unui act medical de calitate", precizeazĂ Consiliul Judeţean Argeş.  

 

Vă recomandăm să mai citiţi:

„O fi de la încălzirea globală”. Reacţia Salvamont Argeş după ce un american echipat sumar a fost găsit ghemuit în cort, în Custura Sărăţii

Dosare penale deschise în Argeş pentru exploatarea ilegală a agregatelor minerale

Piteşti


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri