Elvis a cântat la Mioveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valentin Mogoaşă cunoscut sub numele de Elvis de la Mioveni
Valentin Mogoaşă cunoscut sub numele de Elvis de la Mioveni

O imaginea desprinsă parcă din anii ’50. Melodiile „Love me tender” şi „Just pretend” răsunau aseară în discoteca lui Valentin Mogoaşă cunoscut sub numele de Elvis de la Mioveni. Erau interpretate live de acesta.

Petrecerea a fost organizată în clubul său care este de fapt singurul din Argeş dedicat în memoria lui Elvis Presley. Totul amintea de acele vremuri. Pereţii sunt practic tapiţaţi cu postere ce înfăţişează chipul celui care a fost regele rock’n’roll-ului. Pe scenă era montat un microfon vechi ce seamănă izbitor cu cel pe care se sprijinea Presley şi făcea furori în momentul în care începea să cânte şi să danseze.

Peste 300 de fani au încins ringul de dans

Cei peste 300 de fani au aşteptat cu nerăbdare recitalul. Aproape de miezul nopţii au început să scandeze „Elvis....Elvis...Elvis!”  După câteva minute, din mulţime şi-a făcut apariţia pe scenă Valentin Mogoaşă. Îmbrăcat într-un sacou auriu, cu pantaloni lucioşi şi cămaşă neagră, iar la gât purta un lănţic cu o cruce. Până şi pieptănătura era identică cu a lui Elvis Preseley, care dacă ar fi trăit ar fi avut acum 75 de ani. Valentin Mogoaşă spune că muzica lui Elvis este totul pentru el. Aşa că şi-a făcut propriul club, la Mioveni, care te duce în trecut, în vremurile în care rock'n'roll-ul era la modă. A ridicat din temelie o clădire şi a pus bazele singurului fan club din Argeş în memoria regelui muzicii anilor 50. Tinerii au dansat ore în şir la petrecere de azi-noapte din clubul şi a fredonat cu pasiune melodiile romantice ale idolului lor. „Elvis a apărut exact în momentul în care tinerii aveau nevoie de un idol romantic. Surâsul tandru, râsul ironic, pieptănărtură, jocul de dans, l-au transformat în idolul unei generaţii întregi. În fiecare an voi aduce un umil omagiu celui care a fost regele muzii rock and roll”, a conchis, după ce a încins atmosfera pe ringul de dans, Elvis de Mioveni.




Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite