Două cupluri s-au căsătorit la sfârșitul săptămânii trecute la Biserica de Gheață de la Bâlea Lac

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nunta la biserica de gheata
Nunta la biserica de gheata

Biserica de Gheață de la Bâlea Lac a găzduit la sfârșitul săptămânii trecute primele cununii religioase din acest sezon. Primul cuplu care și-a unit destinele a fost format din doi tineri englezi, îndrăgostiți de peisajele montane din țara noastră, ei alegând să își jure iubire veșnică în fața altarului de gheață.

Cununia religioasă desfăşurată în ziua de vineri a fost oficiată în limba engleză de protopopul evanghelic Dietrich Galter şi Michael Ştefan Reger, de la Biserica Evanghelică, Parohia Cârţa.

Însurăţeii au avut alături la acest moment important al vieţii lor câţiva membri ai familiilor, precum şi prietenii apropiaţi. După ceremonia religioasă, tinerii şi invitaţii lor s-au retras la Hotelul de Gheaţă pentru petrecerea de nuntă, unde au servit un meniu special pregătit, preparatele şi băuturile fiind servite pe platouri de gheață, iar băuturile în pahare de gheață.

Mirii şi o parte a nuntaşilor au fost cazați în igluurile din Complexul “Hotel of Ice” sau camerele din hotelul principal.

Cel de-al doilea cuplu care a ales Biserica de Gheață ca loc pentru cununie a fost format din doi tineri din apropierea Bucureștiului. Căsătoria a fost oficiată sâmbătă, iar mirii și nuntașii au preferat o îmbrăcăminte sportivă, adaptată perfect condiţiilor de munte din acest sezon. Tinerii însurăței sunt pasionaţi de munte, aer curat şi drumeţii în natură. Petrecerea de nuntă a avut loc apoi la Cabana Bâlea Lac.

“Odată deschis, sezonul de nunţi de la acest inedit lăcaş de cult va continua până la sfârşitul lunii aprilie, cel puţin o cununie religioasă urmând a mai fi organizată aici în perioada următoare. De asemenea, obiectivul este pregătit să găzduiască şi alte evenimente, private sau cu acces liber”, a declarat Adelina Grigoroiu, director de marketing.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite