Doi tineri aflați într-o căruță au fost răniți după ce atelajul a fost izbit de un tractor, pe DN73

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident rutier în care a fost implicat un cap tractor și o căruță care transporta fân a avut loc miercuri seara, pe DN73, în județul Argeș. Un tânăr a fost preluat de SMURD, iar un altul de un echipaj de ambulanță.

Coliziunea a avut loc între un cap tractor și o căruță. FOTO ISU Argeș
Coliziunea a avut loc între un cap tractor și o căruță. FOTO ISU Argeș

Accidentul a avut loc în comuna argeșeană Mihăești.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că un cap tractor condus de un bărbat de 44 de ani, din Berevoești, care se deplasa pe DN 73, din direcția Pitești spre Câmpulung, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a acroșat un atelaj, încărcat cu fân, care s-ar fi deplasat pe partea carosabilă a drumului național”, precizează IPJ Argeș.

Doi tineri au ajuns la spital

În urma accidentului a rezultat rănirea a doi tineri care se aflau în căruță, respectiv conducătorul atelajului, de 21 de ani, din Mihăești, și pasagerul, de 25 de ani, din aceeași localitate.

Paramedicii SMURD au preluat un bărbat în vârstă de 22 de ani, conștient, care prezenta zgârieturi la membrul superior stâng și posibil leziuni în zona toracelui. Cealaltă victimă a fost preluată de către echipajul SAJ. Ambii pacienți au fost transportați la spital”, explică Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș.

Conducătorii vehiculelor implicate au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză urmează să fie întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc”, adaugă IPJ Argeș.

Doi oameni au fost răniți. FOTO ISU Argeș
Doi oameni au fost răniți. FOTO ISU Argeș

Accidente grave

Amintim că un alt accidentul în care a fost implicat un atelaj a avut loc pe 25 octombrie, între localitățile doljene Mârșani și Rojiște. Două mașini care veneau din sens opus s-au lovit după ce unul dintre șoferi ar fi încercat să depășească neregulamentar o căruță care mergea în fața sa. Impactul a fost devastator: opt victime.

Un accident similar, cu trei victime, a avut loc, în august, pe DN10 la Siriu, după o coliziune a unui autoturism cu o căruţă.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite