Un tânăr cu BMW a făcut prăpăd la Giurgiu. Șoferul și o minoră au rămas încarcerați

0
Publicat:

O minoră în vârstă de 17 ani şi un tânăr de 18 ani au rămas încarceraţi într-un autoturism după ce maşina în care se aflau s-a izbit violent de un stâlp de electricitate, pe o stradă din municipiul Giurgiu.

Mașina a doborât un stâlp de electricitate FOTO ISU Giurgiu
Mașina a doborât un stâlp de electricitate FOTO ISU Giurgiu

  „Pompierii giurgiuveni au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier ce a avut loc pe strada Comana din municipiul Giurgiu. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu, cu o descarcerare, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD şi o ambulanţă SAJ. Salvatorii ajunşi la locul evenimentului rutier au constatat că în accident a fost implicat un singur autoturism, care a lovit un stâlp de electricitate, iar în impact acesta s-a rupt, dar nu a căzut peste autoturism”,  a transmis ISU Giurgiu.

Două persoane au ajuns la spital

Conducătorul auto, un tânăr în vârstă de 18 ani, a rămas blocat în autoturism, fiind nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare pentru a fi extras în siguranţă. Şi pasagera care îl însoţea, o minoră în vârstă de 17 ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale. Ambii au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spital. Pompierii asigură măsurile de prevenire a incendiilor, iar cazul a rămas în atenţia Poliţiei pentru cercetări.  

Tragedie pe E 70

Un alt accident grav a avut loc miercuri seară în județul Teleorman. O persoană a murit și alte două au fost rănite într-un teribil accident produs pe drumul european 70. Nenorocirea a fost provocată de un şofer băut care a lovit un biciclist. Imediat maşina sa a ricoşat în alt autoturism.

Un bărbat de 42 de ani a murit, iar o femeie şi un adolescent au fost răniţi în accidentul produs, miercuri seară, pe drumul european 70, în localitatea Bujoreni, din judeţul Teleorman.

Conform primelor informații furnizate de anchetatori, un şofer băut a acroşat un biciclist, după care maşina pe care o conducea a ricoşat în alt autoturism, care circula din sens opus.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite