Doi bărbați au fost tăiați pe față într-un bar din Pitești. Cine este agresorul VIDEO

0
Publicat:

Doi bărbați, cu vârste de 69 și 50 de ani, au fost tăiați față cu un cuțit de către un agresor cu probleme psihice, în vârstă de 64 de ani. Incidentul a avut sâmbătă, 19 noiembrie, într-un bar din cartierul Exercițiu, din Pitești.

Agresorul a fost prins de polițiști, care au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore.

Din verificările preliminare s-a stabilit că agresorul, de 64 de ani, cunoscut cu probleme medicale, ar fi agresat, pe fondul unei stări conflictuale anterioare, doi bărbați, de 69 de ani, respectiv de 50 de ani, în timp ce se aflau într-un bar.

Agresorul ar fi tăiat la nivelul feței pe bărbatul de 69 de ani, respectiv la nivelul urechii pe bărbatul de 50 de ani. Agresorul a fost prins în apropierea locului unde a avut loc agresiunea, de către un echipaj de ordine publică din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, cel în cauză fiind urmărit de către bărbatul de 50 de ani.

Polițiștii l-au deposedat de cuțit pe cel în cauză, l-au imobilizat și încătușat pe agresor, după care l-au condus la sediul poliției.

Cele două persoane care au suferit leziuni au fost preluate de echipaje medicale și transportate la spital.

Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc și luarea măsurilor legale care se impun“ au transmis reprezentanții Poliției Argeș.

Agresorul a fost arestat pentru 24 de ore Foto: Captură Video
Agresorul a fost arestat pentru 24 de ore Foto: Captură Video

În urma cercetărilor, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite